Neler Yeni

Brave Kullanan Ve Topladığı BATlar'dan 0.25 Kadarını Feda Edebilecek Var Mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
hocam nereden açıyoruz ve neden para alıyoruz mining falan mı yapıyor
web 3.0 hocam, sağ altta reklam çıkıyor ona bastıkça para elde ediyorsun. uphold hesabını bağlayıp BAT token olarak çekiyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O nasıl oluyor?
Reklamları açın çıkan her reklama basın, brave news ve sayfaları yenilemeyi kullan

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
web 3.0 hocam, sağ altta reklam çıkıyor ona bastıkça para elde ediyorsun. uphold hesabını bağlayıp BAT token olarak çekiyorsun.
Konuyu kirletmek gibi olmasın ama Uphold hesabımı 2 gündür Brave'a bağlayamıyorum. Aylardır kullanıyordum sorunsuz bir şekilde. Birkaç gündür şöyle bir hata alıyorum.
braveerror.jpg

Sizde de böyle mi acaba?

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne
Evet var. 18 yaşından büyük birinin kimliğiyle uphold veya gemini hesabı açması gerekiyror.
brave'den gelen parayı çektiğinize dair bir ekran görüntüsü var mı? Brave güvenli bir tarayıcı mı ve gönderdiği reklamlar güvenli mi?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
brave'den gelen parayı çektiğinize dair bir ekran görüntüsü var mı? Brave güvenli bir tarayıcı mı ve gönderdiği reklamlar güvenli mi?
9-10 aydır kullanıyorum hocam, güvenilir bir tarayıcı. zaten ilk başta normal bir şekilde kullanmak için indirmiştim daha sonrasında açtım para kazanmayı.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom