- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evetarkadaşlar sağ altta bildirim geliyor o mu bat kazanmaya yarıyor (raklammı)
Evetarkadaşlar sağ altta bildirim geliyor o mu bat kazanmaya yarıyor (raklammı)
web 3.0 hocam, sağ altta reklam çıkıyor ona bastıkça para elde ediyorsun. uphold hesabını bağlayıp BAT token olarak çekiyorsun.hocam nereden açıyoruz ve neden para alıyoruz mining falan mı yapıyor
Reklamları açın çıkan her reklama basın, brave news ve sayfaları yenilemeyi kullanO nasıl oluyor?
Evet var. 18 yaşından büyük birinin kimliğiyle uphold veya gemini hesabı açması gerekiyror.peki doğrulamamıza gerek var mı
Konuyu kirletmek gibi olmasın ama Uphold hesabımı 2 gündür Brave'a bağlayamıyorum. Aylardır kullanıyordum sorunsuz bir şekilde. Birkaç gündür şöyle bir hata alıyorum.web 3.0 hocam, sağ altta reklam çıkıyor ona bastıkça para elde ediyorsun. uphold hesabını bağlayıp BAT token olarak çekiyorsun.
brave'den gelen parayı çektiğinize dair bir ekran görüntüsü var mı? Brave güvenli bir tarayıcı mı ve gönderdiği reklamlar güvenli mi?Evet var. 18 yaşından büyük birinin kimliğiyle uphold veya gemini hesabı açması gerekiyror.
küçükse yapamaz mı oluyor buEvet var. 18 yaşından büyük birinin kimliğiyle uphold veya gemini hesabı açması gerekiyror.
9-10 aydır kullanıyorum hocam, güvenilir bir tarayıcı. zaten ilk başta normal bir şekilde kullanmak için indirmiştim daha sonrasında açtım para kazanmayı.brave'den gelen parayı çektiğinize dair bir ekran görüntüsü var mı? Brave güvenli bir tarayıcı mı ve gönderdiği reklamlar güvenli mi?