Neler Yeni

Brawl stars velet oyunu ve p2w bir oyun değildir!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,967
İsim
göksel yurtcan
Merhabalar. Bildiğiniz gibi mobil oyun alanında supercell isimli bir reis var. Kendisi en büyük mobil oyun şirketi olmakla beraber en popüler mobil oyun olan brawl stars oyununun yapımcısı. Lakin bazı insanlar brawl stars için "p2w" ve "velet oyunu" gibi tabirler kullanıyor. Öncelikle oyunun ilk zamanları 10 elmasla en kötü kutuyu açıyordun şimdi biraz kasarak en iyi kutuyu açabilirsin.sadece 2 sezon elmas biriktirerek brawl pass alabilir ve bedavadan 1 adet karaktere sahip olabilirsin. Ayrıca oyunun eğlencesi iyi oynamak ve kazanmak. Para vererek pro olamıyacağına göre oyun p2w değil. Ayrıca oyun madem velet oyunu neden en popüler mobil oyunlar listesinde hep ilk 10'da ve PUBG den yukarda?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İsyandayım!
hala velet oyunu ve hala p2w

Jack321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Selçuk
Merhabalar. Bildiğiniz gibi mobil oyun alanında supercell isimli bir reis var. Kendisi en büyük mobil oyun şirketi olmakla beraber en popüler mobil oyun olan brawl stars oyununun yapımcısı. Lakin bazı insanlar brawl stars için "p2w" ve "velet oyunu" gibi tabirler kullanıyor. Öncelikle oyunun ilk zamanları 10 elmasla en kötü kutuyu açıyordun şimdi biraz kasarak en iyi kutuyu açabilirsin.sadece 2 sezon elmas biriktirerek brawl pass alabilir ve bedavadan 1 adet karaktere sahip olabilirsin. Ayrıca oyunun eğlencesi iyi oynamak ve kazanmak. Para vererek pro olamıyacağına göre oyun p2w değil. Ayrıca oyun madem velet oyunu neden en popüler mobil oyunlar listesinde hep ilk 10'da ve PUBG den yukarda?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İsyandayım!
Hocam p2w değilse ney 2 senedir oynuyorum bıktım artık karakter çıkmamasından

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,967
İsim
göksel yurtcan
Hayır. Ayrıca bir oyunun yaş ortalaması o oyunun kötü olduğu anlamına gelmez. Mesela cyberpunk +18 bir oyun ama undertaleden kötü(metecritic puanına bakarak söylüyorum)
yaş ortalaması 8

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
P2W'liğini bilmem ama oyunda ben hiç bir kaç YouTuber dışında adam akıllı oynayan 20 yaşında birisini görmedim.

Yoo öyledir.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı