Breaking Bad'e Başladım

Respiky

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,773
Dün Breaking Bad'e Başladım ve Başladığım Gün 1. Sezonunu Bitirdim, Sevdiğimden veya Sardığından değil arkadaş zoruyla izliyorum ve halen dizinin yavaş temposu bayıyor hiç hoşuma gitmedi böyle devam edicek mi?

Spoiler verebilirsiniz umrumda değil diziden hiç hoşlanmadım ve dublajı berbat, insanlar nasıl bukadar beğenmiş anlam veremedim ama izlemeye devam edicem sizin görüşlerinizi merak ediyorum diğer sezonlarda bu sıkıcılık devam edicek mi?

Şuanda 2.S4.B'deyim ve Rick and Morty'i bitirdikten hemen sonra başladım.

Spoiler istiyorsun da 3.sezona kadar bekle ondan sonra olaylar gelişiyor ama ben son sezonu görünce verdiğim zamana üzüldüm

3. sezona kadar sıkın dişinizi. Asıl mevzu 3. sezon ve sonrası başlıyor.
cidden çok sıkıcı türk dizileri gibi çok fazla bakışma var çok bayıyo bazen sıcak basıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Spoiler istiyorsun da 3.sezona kadar bekle ondan sonra olaylar gelişiyor ama ben son sezonu görünce verdiğim zamana üzüldüm
Spoiler istemiyorum verebilirsiniz dedim çünkü dizinin benim için bi değeri yok

Neden spoiler veriyorsunuz? İzlemeyenler var.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti
en son White Walter hastanede idi Jessy Pinkman onu sokak telefonuyla aramıltı ve cidden çok sıkıcı türk dizileri gibi çok fazla bakışma var çok bayıyo bazen sıcak basıyo

Devam et pişman olmayacaksın.

en son White Walter hastanede idi Jessy Pinkman onu sokak telefonuyla aramıltı ve cidden çok sıkıcı türk dizileri gibi çok fazla bakışma var çok bayıyo bazen sıcak basıyo

Walter White ailesine 10 milyon dolar bırakıp ölüyor.

Diziyi 2. sezonda bıraktım.
Aşırı yavaş gelişiyor, çok sıkıcı oluyor ama güzel dizi.

Konusu güzel aslında fakat işleniş tarzını beğenmedim. Önceden izlemiştim tam hatırlamıyorum fakat ilk sezonlar yavaş gidiyor. Skyler White'a baya sinir olmuştum. 3 ya da 4 te bıraktım bana göre değil.

Çok iyi dizi.Bitirdim.
3.sezonu bekle.
Gus,mike daha daha karakter var.

• Hahaha
Reaksiyonlar: akan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,113
Üyeler
187,627