Oliver Sykes
80+
- Reaksiyon skoru
- 40
Zevk meselesi hocam. Ben de pop, rap, arabesk sevmiyorum mesela. 12 yaşımdan beri Rock ve Metal müzikle haşır neşirim.Bu müzikleri nasıl dinliyorsunuz? Adamın kulaklarını tırmalıyor. Hele o bağıra bağıra okuduğunu sanan şahıs. Ne bilem
arabesk diye bir türmü vardı yaZevk meselesi hocam. Ben de pop, rap, arabesk sevmiyorum mesela. 12 yaşımdan beri Rock ve Metal müzikle haşır neşirim.
1970'lerden beri olan bir tür. Bana da hitap etmiyor ama alıcısı çok.arabesk diye bir türmü vardı ya
Oha Kral Arabesk Diye Tür Mü Var Ne Demek Yani Rap - Pop Diye Tür Var Mı Demek Gibi bir şeyarabesk diye bir türmü vardı ya
Benim Tek Bu Tür Dinlediğim Şarkı Bu Onun Harici Çok Aram Yok
Oha Kral Arabesk Diye Tür Mü Var Ne Demek Yani Rap - Pop Diye Tür Var Mı Demek Gibi bir şey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim Tek Bu Tür Dinlediğim Şarkı Bu Onun Harici Çok Aram Yok
Hayır Kanka Sana O Tür Yapan Sanatçıları Atayim Anlarsın
arabest muzik ulkenin gec sanayilesmesi ve cok hizli sehire goc nedeni ile ortaya cikan sorunlarin muzige vuruldugu turk muziginde onemli bir muzik turudur yabancilar tanimiyor diye kucumsenmemeliarabesk diye bir türmü vardı ya
Yalan söylemiyim şimdi Rock müziklerin iyi tempolusu olunca aşırı sarıyor.Zevk meselesi hocam. Ben de pop, rap, arabesk sevmiyorum mesela. 12 yaşımdan beri Rock ve Metal müzikle haşır neşirim.