ilk indirimlere girmez de yaz indirimlerine girebilir hocam ilk gelen indirimlerde %25 falan oluyor. zaten normalde 18 dolar / 21.99 euro çok heves ettiyseniz alın geçin.Cevabınız için teşekkürler dlc yeni olduğu için indirime almayabilirler diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim. sadece oynayan var mı almaya değermi diye merak etmiştim.ilk indirimlere girmez de yaz indirimlerine girebilir hocam ilk gelen indirimlerde %25 falan oluyor. zaten normalde 18 dolar / 21.99 euro çok heves ettiyseniz alın geçin.
dlc çıkıktan sonra günlük oynamada 72bin kişi pick aldı hocam İskandinav dlcsinin uzantısı olduğu için son zamanlarda en iyisi olabilir ben almadım daha da.Teşekkür ederim. sadece oynayan var mı almaya değermi diye merak etmiştim.
Teşekkür ederim. sadece oynayan var mı almaya değermi diye merak etmiştim.
Yaz indirimlerini beklemektense satın almayı tercih ettim.Valla manzara güzel bir çok harita dlc sinden iyi bence. Tamamını gezemedim ama mevcutta ki yollarda bazı düzeltmeler var ve gittiğim yeni güzergahlarda epey hoşuma gitti.
Yaz indirimlerini beklemektense satın almayı tercih ettim.yorumlarınızın için çok teşekkür ederim.
Bende tamamladım sayılır Paint 'ler hariç sadece 9$ 'a oyun almakla DLC almak arasında kaldım önceki dlc ler bu kadar yüksek miydi hatırlamıyorum.En iyisini yaptın sürekli oynuyorsan beklemeye gerek yok. Ben çıktığı gün aldım arayada biraz diğer paketlerden kata kata tamamlıyorum bende ufaktan.
4-5 saattir oynuyorum bir arkadaşta modlar önerdi herhalde sabaha kadar oynarımDaha yüksek vardı. İlk çıktıklarında indirime girmiyor. Oyun istikrarlı ve ilgilisi için eğlenceli, hak ettiğini düşünüyorum.