Yardım ETS 2 Nordic Horizon Alayım Mı?

TalatPasa

80+
Reaksiyon skoru
41
herkese iyi forumlar ets 2 nin yeni dlc si nordic horizon 9$ dolar şuan alayım mı indirimi bekleyim mi?

Cevabınız için teşekkürler dlc yeni olduğu için indirime almayabilirler diye düşünüyorum.
ilk indirimlere girmez de yaz indirimlerine girebilir hocam ilk gelen indirimlerde %25 falan oluyor. zaten normalde 18 dolar / 21.99 euro çok heves ettiyseniz alın geçin.

ilk indirimlere girmez de yaz indirimlerine girebilir hocam ilk gelen indirimlerde %25 falan oluyor. zaten normalde 18 dolar / 21.99 euro çok heves ettiyseniz alın geçin.
Teşekkür ederim. sadece oynayan var mı almaya değermi diye merak etmiştim.

Teşekkür ederim. sadece oynayan var mı almaya değermi diye merak etmiştim.

Valla manzara güzel bir çok harita dlc sinden iyi bence. Tamamını gezemedim ama mevcutta ki yollarda bazı düzeltmeler var ve gittiğim yeni güzergahlarda epey hoşuma gitti.

Valla manzara güzel bir çok harita dlc sinden iyi bence. Tamamını gezemedim ama mevcutta ki yollarda bazı düzeltmeler var ve gittiğim yeni güzergahlarda epey hoşuma gitti.
Yaz indirimlerini beklemektense satın almayı tercih ettim. :) yorumlarınızın için çok teşekkür ederim.

Yaz indirimlerini beklemektense satın almayı tercih ettim. :) yorumlarınızın için çok teşekkür ederim.

En iyisini yaptın sürekli oynuyorsan beklemeye gerek yok. Ben çıktığı gün aldım arayada biraz diğer paketlerden kata kata tamamlıyorum bende ufaktan.

En iyisini yaptın sürekli oynuyorsan beklemeye gerek yok. Ben çıktığı gün aldım arayada biraz diğer paketlerden kata kata tamamlıyorum bende ufaktan.
Bende tamamladım sayılır Paint 'ler hariç sadece 9$ 'a oyun almakla DLC almak arasında kaldım önceki dlc ler bu kadar yüksek miydi hatırlamıyorum.

Daha yüksek vardı. İlk çıktıklarında indirime girmiyor. Oyun istikrarlı ve ilgilisi için eğlenceli, hak ettiğini düşünüyorum.

Daha yüksek vardı. İlk çıktıklarında indirime girmiyor. Oyun istikrarlı ve ilgilisi için eğlenceli, hak ettiğini düşünüyorum.
4-5 saattir oynuyorum bir arkadaşta modlar önerdi herhalde sabaha kadar oynarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,866
Üyeler
186,254
Son üye
Papalaz
Geri