Neler Yeni

British Miners Güvenilir mi?

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Bu site güvenilir mi ?
Ekran kartı alsam sıkıntı olur mu ?

Kryno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Eren Taşdelen
Hayır.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,978
İsim
Chloe Grace Moretz
Değil

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pek güvenemedim ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Link atar mısın?
Pek güvenemedim ya

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Çok güven vermedi bana alışveriş yapmanızı tavsiye etmem.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Pek güvenemedim ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Türkiye'nin Boss Bilişim'i gibi duruyor.

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Daha önceden farklı bir yerde daha karşılaşmıştım bu siteyle. Güvenilir birileri, kartların ekran girişlerinin olmadığını. Sadece mining için modifiye edilip satıldığını söylemişti.

Tabii ben o arkadaşımın yalancısıyım.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Mining yapmam da site pek güven vermedi kalsın bakalım

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Arkadaşlar küçük bir bilgi dayanışması yaptım ve redditteki dostlarım bana şu bilgiyi verdiler.

Brother Hasan,

At the checkout you can chose to:
"PICK UP FROM BRITISH MINERS HEAD OFFICE UNITED STATES (573 9TH AVE, NEW YORK, NY 10036, UNITED STATES)"
or
"PICK UP FROM BRITISH MINERS HEAD OFFICE UNITED KINGDOM (101 VICTORIA ST, WESTMINSTER, LONDON SW1E 6QX, UNITED KINGDOM)"

This company isn't even registered in London and the NY address shows residential area.(definitely a fake address, this looks like what they do in Indian phone call scams)
These people have no morals nor do they run a legitimate business.
They call themselves BritishMiners yet there are a ton of spelling and grammar mistakes in their website, which makes me think they run their business from outside of europe.

Best Regards

Kısaca spoiler içerisinde şundan bahsediyor.

İki adet adresleri varmış fakat adresleri kayıtlı dahi değilmiş belirtilen şehirlerde. Biri Londra diğeri NY. Bu yöntem genelde Avrupa dışındaki telefon dolandırıcılarını anımsatıyor.
Onlar kendilerine BritishMiners diyorlar fakat sitelerinde çok fazla gramer hatası mevcut. Bu durum bana Onların bu işi Avrupa dışındaki bir yerden sürdürdükleri fikrini aşılıyor.

Bu yüzden de kullanmayın arkadaşlar. Bu bilgi cidden araştırmasını iyi yapan birinden :)

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Arkadaşlar küçük bir bilgi dayanışması yaptım ve redditteki dostlarım bana şu bilgiyi verdiler.

Brother Hasan,

At the checkout you can chose to:
"PICK UP FROM BRITISH MINERS HEAD OFFICE UNITED STATES (573 9TH AVE, NEW YORK, NY 10036, UNITED STATES)"
or
"PICK UP FROM BRITISH MINERS HEAD OFFICE UNITED KINGDOM (101 VICTORIA ST, WESTMINSTER, LONDON SW1E 6QX, UNITED KINGDOM)"

This company isn't even registered in London and the NY address shows residential area.(definitely a fake address, this looks like what they do in Indian phone call scams)
These people have no morals nor do they run a legitimate business.
They call themselves BritishMiners yet there are a ton of spelling and grammar mistakes in their website, which makes me think they run their business from outside of europe.

Best Regards

Kısaca spoiler içerisinde şundan bahsediyor.

İki adet adresleri varmış fakat adresleri kayıtlı dahi değilmiş belirtilen şehirlerde. Biri Londra diğeri NY. Bu yöntem genelde Avrupa dışındaki telefon dolandırıcılarını anımsatıyor.
Onlar kendilerine BritishMiners diyorlar fakat sitelerinde çok fazla gramer hatası mevcut. Bu durum bana Onların bu işi Avrupa dışındaki bir yerden sürdürdükleri fikrini aşılıyor.

Bu yüzden de kullanmayın arkadaşlar. Bu bilgi cidden araştırmasını iyi yapan birinden :)
Güzel bilgi hocam teşekkürler

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Arkadaşlar bu arada net bilgi de geldi. Sitede PayPal kabul edilmiyormuş. Bilmeyenler için İngiltere sınırları içerisinde PayPal çok geniş ve yaygın bir ödeme yöntemidir. Bizdeki banka kartları gibi düşünebilirsiniz ya da Çin'deki WeChat gibi.

Sonuç olarak ödeme yaptığınız yer İngiltere değil :) Reddit'teki arkadaşım haklıymış.

Top Bottom