- Konu Sahibi Konu Sahibi
dolar bazında 200x yapıyolar da senin Tl ile alım yapman bişey farketmezHocam 200 300x ne demek ohoo, bu sadece dolar bazlı coinler için mi geçerli? Ben Türk lirası bazında alım yapıyorum çünkü..
dolar bazında 200x yapıyolar da senin Tl ile alım yapman bişey farketmezHocam 200 300x ne demek ohoo, bu sadece dolar bazlı coinler için mi geçerli? Ben Türk lirası bazında alım yapıyorum çünkü..
Hocam şimdi ben hep turk lirası ile alım yapıp kazanç sağlıyorum ama yükselişte mantıken dolar bazında coinler artış yaşarken diğerleri de Türk lirası bazında olan artması gerekmez midolar bazında 200x yapıyolar da senin TL ile alım yapman bişey farketmez
agacım şimdi sen tl olarak aldın elinde diyelim 10 birim coin var. bunu istersen çin yuanından istersen afganistan parasından satabilirsin hepsinde aynı fiyat oluyyorHocam şimdi ben hep turk lirası ile alım yapıp kazanç sağlıyorum ama yükselişte mantıken dolar bazında coinler artış yaşarken diğerleri de Türk lirası bazında olan artması gerekmez mi
Ya onu anladım onda sorun yok. Demek istediğim dolar bazında btc artış yaşadığında diğer coinler filanda artıştan etkilenmez mi bunu demeye çalışıyorumagacım şimdi sen TL olarak aldın elinde diyelim 10 birim coin var. bunu istersen çin yuanından istersen afganistan parasından satabilirsin hepsinde aynı fiyat oluyyor
evet etkileniyor btc %1 artarken %10-%15 yükselen altcoinler var buda btc dominance den kaynaklanıyorYa onu anladım onda sorun yok. Demek istediğim dolar bazında btc artış yaşadığında diğer coinler filanda artıştan etkilenmez mi bunu demeye çalışıyorum
Bunu soruyorum işte hocam mantıken benim aldığım Türk lirası coin de x200 olmasada artması lazım diye düşünüyorumevet etkileniyor btc %1 artarken %10-%15 yükselen altcoinler var buda btc dominance den kaynaklanıyor
acaba hangi projeleri aldınızBunu soruyorum işte hocam mantıken benim aldığım Türk lirası coin de x200 olmasada artması lazım diye düşünüyorum