BTC 50.000$ oldu!!!!

Hocam 200 300x ne demek ohoo, bu sadece dolar bazlı coinler için mi geçerli? Ben Türk lirası bazında alım yapıyorum çünkü..
dolar bazında 200x yapıyolar da senin Tl ile alım yapman bişey farketmez

dolar bazında 200x yapıyolar da senin TL ile alım yapman bişey farketmez
Hocam şimdi ben hep turk lirası ile alım yapıp kazanç sağlıyorum ama yükselişte mantıken dolar bazında coinler artış yaşarken diğerleri de Türk lirası bazında olan artması gerekmez mi

Hocam şimdi ben hep turk lirası ile alım yapıp kazanç sağlıyorum ama yükselişte mantıken dolar bazında coinler artış yaşarken diğerleri de Türk lirası bazında olan artması gerekmez mi
agacım şimdi sen tl olarak aldın elinde diyelim 10 birim coin var. bunu istersen çin yuanından istersen afganistan parasından satabilirsin hepsinde aynı fiyat oluyyor

agacım şimdi sen TL olarak aldın elinde diyelim 10 birim coin var. bunu istersen çin yuanından istersen afganistan parasından satabilirsin hepsinde aynı fiyat oluyyor
Ya onu anladım onda sorun yok. Demek istediğim dolar bazında btc artış yaşadığında diğer coinler filanda artıştan etkilenmez mi bunu demeye çalışıyorum

Ya onu anladım onda sorun yok. Demek istediğim dolar bazında btc artış yaşadığında diğer coinler filanda artıştan etkilenmez mi bunu demeye çalışıyorum
evet etkileniyor btc %1 artarken %10-%15 yükselen altcoinler var buda btc dominance den kaynaklanıyor

evet etkileniyor btc %1 artarken %10-%15 yükselen altcoinler var buda btc dominance den kaynaklanıyor
Bunu soruyorum işte hocam mantıken benim aldığım Türk lirası coin de x200 olmasada artması lazım diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,970
Üyeler
183,500
Son üye
mattewax
Geri