Neler Yeni

BTC Minning Hakkında

Thunderr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Elber
Kolay gelsin sadece sinirden cs go da hile açmıştım herneyse arkadaşıma falan anlattım ücretsiz mi dedi evet dedim onlar ekran kartına bitcoin minning yapiyo kartın yanar dedi bende baya çok korktum indirdiğim site: WWW.NEXTHİLE.COM birde bunlardan virüs bulaşırmı trojan falan gibi yardım ederseniz çok sevinirim

• Kızgın
Reaksiyonlar: DDRQ

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Umarım korktuğun başına gelir.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Kolay gelsin sadece sinirden cs go da hile açmıştım herneyse arkadaşıma falan anlattım ücretsiz mi dedi evet dedim onlar ekran kartına bitcoin minning yapiyo kartın yanar dedi bende baya çok korktum indirdiğim site: WWW.NEXTHİLE.COM birde bunlardan virüs bulaşırmı trojan falan gibi yardım ederseniz çok sevinirim
Yapıp yapmadığını biz bilemeyiz fakat format atsan iyi olabilir ve şöyle bir sebep olamaz sinirlendim hile açtım.Eğer oyuna sinirleniyorsan oynamamalısın.

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
inşallah bozulur kartın bıktım hilecilerden kapatınca tepki veremiyolar açınca şans tanımıyorlar yeter be bir şeyin zevkine vardırmıyorsunuz

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Tek çare kısa süre içinde format atmak. Kaspersky'dan- Malware'ye- Comodo Antivirüs bile inidirp taramalısın. Hatta Comodo en iyisi denebilir. Zaman kaybetmeden format atmak daha karlıdır.

Thunderr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Elber
Hile enjektörlü imiş herhangi bir sorun yok

Top Bottom