Neler Yeni

BTC STRATEJİ ÖNERİSİ

emrklndr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre
Dostlar selam..
Binance'da bir coin sepetim var (MANA , MATİC , ETH , SAND , TVK)
Bu sepeti yaklaşık 1500 dolar maliyetle oluşturdum. Düşüşler den sonra Şu anda 360 dolar kalmış vaziyette.

FTX'in iflasının ardından benim bu sektöre inancım neredeyse bitmiş durumda. Sizce Binance icin de aynı durum yaşanabilir mi?
Binance'nin iflas veya ne bileyim çeşitli sebeplerle ödeme yapmamasindan korkuyorum.

Siz olsanız burda kalan parayı çekip BİST'e geçer miydiniz?
Yoksa beklemeye devam mı ederdiniz?

Tamamen fikir alışverişidir. Yapılacak işlemde tüm sorumluluk tarafıma aittir.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,428
İsim
Bilal Tepe
Dostlar selam..
Bu sepeti yaklaşık 1500 dolar maliyetle oluşturdum. Düşüşler den sonra Şu anda 360 dolar kalmış vaziyette.

FTX'in iflasının ardından benim bu sektöre inancım neredeyse bitmiş durumda. Sizce Binance icin de aynı durum yaşanabilir mi?
Binance'nin iflas veya ne bileyim çeşitli sebeplerle ödeme yapmamasindan korkuyorum.

Ben coin almazdin gümüş altın devam veya normal ülkelerin para birimleri bence daha mantıklı ilerde para fln yok atmazlarsa ağır g*te geliriz hacı

SadeceSeyf

80+ Gold
Dostlar selam..

Cz dünya zenginleri arasında o borsaya pek bişey olacağını düşünmüyorum

emrklndr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru
Binance kolay kolay batacak boyutta bir borsa değil. Bist 100 den çok çok büyük bir borsa. Borsa batmaz ancak bitcoinin batmayacağı belli değil :) Ancak şunu unutmamak gerek btc tüm büyük sıçrayışlarını herkes vazgeçtiğinde yaptı. 24k tavandandan 6k ya düştüğünde herkes btc sıfırlanacak derken herkesde umut bitmişken bir anda 56 k ları bile gördük. Btc diğer borsalar gibi değildir. İki sezona ayırmak lazım boğa sezonu olmadığı sürece marjin işlemler hariç bekleyerek kazanamazsın. Ayı sezonlarında al sat ya da marjin yapmadığın sürece kazanma şansın yok. Bunları beceremeyeceğinden korkuyorsan en iyisi HOLD. Boğa sezonu gelene kadar hold da kal ben batacağını açıkcası düşünmüyorum. Unut o parayı ama en kısa süren ayı sezonu 2 yıl sürdü bunuda unutma daha 1 sene oldu ayı sezonu başlayalı yani en az 1 sene daha bekletecek. En az diyorum çünkü 4 yıl sürdüğüde oldu ama eninde sonunda patlama yaşadı.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Dostlar selam..

FTX batmasının nedeni rezervlerinin sahte oluşuydu ve kendi coinini teminat göstererek para alıyordu. Şu an Binance'in böyle bir problemi yok ama olmayacak diye bir şey de yok.

BİST çok yükseldi çoğu hisse son 1 senede 10 kata yakın yükseldi. Düzeltme yapmadan girişin doğru olmadığını düşünüyorum.

Elinde para varsa alttan ekleyerek maliyetleri düşürebilirsin. Binance'in batmasından korkuyorsan coinleri soğuk cüzdana çekebilirsin. Ancak Binance batarsa kripto'da çok çok büyük düşüşler gelir. Soğuk cüzdanda olsa bile coinler büyük değer kaybedeceği için başka borsadan satsan ne olur satmasan ne olur.

emrklndr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazdıklarınıza katılıyorum. Ayı sezonunda bekleyerek para kazanmak imkansız ama marjin işlem bilmiyorum. Soğuk cüzdan mantikli gelmiyor. Çünkü batarsa zaten soğuk cüzdanda da olsa bi manası yok. Bistle ilgili olarak ise hala Petkm gibi ucuz hisseler var. Coinlerime para eklemeye cesaretim yok malesef.. Hala düşünme aşamasındayım. Bakalım ne olacak :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,353
Üyeler
168,123
Son üye
bl7091
Top Bottom