BTK hakkında skandal söylentiler!

ijustfaruk

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,971
Medyascope'un hazırladığı dosya haberdeki iddialara göre BTK WhatsApp konuşmaları dahil tüm hareketlerimizi servis sağlayıcılarından talep ediyormuş.

Kaynak

Söylentiye gerek yok zaten verilerimiz ha bire iflaşanıyor.

Söylentiye gerek yok zaten verilerimiz ha bire iflaşanıyor.
Herkes tüm bilgilerimize rahatça erişebiliyor ama özel konuşmalar... Bunların şirketler tarafından güvenceye alındığını sanıyordum

Herkes tüm bilgilerimize rahatça erişebiliyor ama özel mesajlaşmalar bunların şirketler tarafından güvenceye alındığını sanıyordum...
Whatsapp sözde uçtan uca şifreleme yüzünden bilgilere kendileri dahi erişemediklerini söylüyorlar. Eğer bu doğruysa devlet de buna bakamaz demektir.

Bilgi: medyascope ABD tarafından fonlanan iktidar karşıtı haberler yapan bir medya organıdır.

Ben internet ortamına düşen bilginin %100 güvenli kalacağına inanmıyorum zaten. Bunu sadece devletler yapıyorsa korkacak bir şey yok. Belli başlı suç örgütlerinin takibi vs için kullanılabileceği için yararlı olabilir. Asıl olay sbk gibi kişilerinde bu konuşmnalara çeşitli programlar aracılığı ile ulaşabiliyor olması. İş kişiler boyutuna geçtiği zaman art niyet başlar.

Gücü kime vereceğinizde önemli bir kişiye güvenip bıçak verseniz sizede doğrultabilir yada sizi koruyadabilir. Gücü verdiğiniz insana güveniyor musunuz onu sorgulayın.

Medyascope'un hazırladığı dosya haberdeki iddialara göre BTK WhatsApp konuşmaları dahil tüm hareketlerimizi servis sağlayıcılarından talep ediyormuş.

Kaynak
Bunu zaten yapıyorlar internette yazdığın hiçbir şey için %100 güvende değilsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bilgi: medyascope ABD tarafından fonlanan iktidar karşıtı haberler yapan bir medya organıdır.
Caner peki sana bir şey sorayım Türk bir medya organına mı daha çok güvenirsin şuan herhangi bir haber için yoksa yabancı bir medya organına mı?

dostum bizim e-devlet ve yüzlerce bilgilerimiz zaten çalınıyor hatta bizim bilgilerimiz en değersiz bilgi sayılıyor çok kolay erişildiği için yanş bunun olması artık normal devlet çalmasa başkası çalardı merak etme bilgilerin güvensiz ellere düştü bana göre

Bunu zaten yapıyorlar internette yazdığın hiçbir şey için %100 güvende değilsin

Caner peki sana bir şey sorayım Türk bir medya organına mı daha çok güvenirsin şuan herhangi bir haber için yoksa yabancı bir medya organına mı?
Ben öyle haber sitelerini güvenli diye etiketlemem. Yani haber takibi gibi bir huyum yok.

Kaynak
Medyascope adı verilen kuruluş Chrest vakfı tarafından fonlanan bir medya kuruluşudur.
İtibar etmeyin şu foncu medyanın haberlerine

Ekleyeyim kaynak diyenler
Ekran görüntüsü 2022-07-22 034646.png

Gidin kendiniz bakın vakıf sitesinden.
Tarafsız(!) habercilere verilen paranın bir kısmı bu
Lütfen haber takip edecekseniz A Haber , Halk TV , Medyascope , Serbestiyet gibi sayfalardan ETMEYİN

Son düzenleme:
Bir çete savaşı başlattım

Geri