Yardım Btt değeri uçtu !!

KirliKill

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,276
Btt en son 0,0020 falandı şimdi 1 tl olma yolunda. Hala alınır mı dahada yükselir mi ytd vermek yasak biliyorum analiz yapan biri bana söyleyebilir mi ?
Kripto paralar ile ilgi devlet başkanlarınıda çağırayım
@Caner Kösedağ @Nvidia_GF_FX_500

Btt ab dur artık tamam

Btt en son 0,0020 falandı şimdi 1 TL olma yolunda. Hala alınır mı dahada yükselir mi ytd vermek yasak biliyorum analiz yapan biri bana söyleyebilir mi ?
Kripto paralar ile ilgi devlet başkanlarınıda çağırayım
@Caner Kösedağ @Nvidia_GF_FX_500
BTT bildiğim kadarıyla Dlive platformunun kurucusunun kripto parası zamanında oradaki bakiyemi BTT'ye yatırsaydım 36 kat değerlenmiş olucaktı.

BTT bildiğim kadarıyla Dlive platformunun kurucusunun kripto parası zamanında oradaki bakiyemi BTT'ye yatırsaydım 36 kat değerlenmiş olucaktı.
Hocam hala artar mı ? Bitcoinden zarar ettim burda katlayayım

Şu an girilir mi bilmiyorum.
BTT/BTC paritesinde fiyat 13 direncinin üstünde kalır ve orayı mesken edinirse çanak tamamlama yoluna girip uzun vadeli yüksek kazanç imkanı sağlayabilir.

YTD
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama artar mı kısa vadede çünkü baktıkça ağlıyorum nie almadım diye
Ben yükseldiğini analiz etmeme rağmen almadım. Ona ne diyon?

BTT/BTC paritesinde fiyat 13 direncinin üstünde kalır ve orayı mesken edinirse çanak tamamlama yoluna girip uzun vadeli yüksek kazanç imkanı sağlayabilir.

YTD

Hocam btc allahından bulsun btc desik büyük abi dedik ama bir gecede 40 tl zarar ettirdi

10 gün önce 20 dolar atmıştım 60 dolar oldu bence artabilir ytd

YTD

Pişman mısın ? :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,947
Üyeler
195,214
Son üye
westernKingBird
Geri