bunlardan hangisi alınır sizce
hayırİspanya'da mı yaşıyorsun?
E site .es uzantılı? Eğer yurtdışında yaşıyorsan daha iyi klavyeler var benzer fiyatta. Nerede yaşıyorsun?hayır
yarın babam gidecek ispanya taragonaya o yüzden internetten bakıyorum oraya gittiğinde vakit olmazsa uğraşmasın diye güzel bi set buldum onuda aldırabilirim https://www.mediamarkt.es/es/produc...nex-20-transductores-50-mm-negro-1584975.htmlE site .es uzantılı? Eğer yurtdışında yaşıyorsan daha iyi klavyeler var benzer fiyatta. Nerede yaşıyorsun?
bütçe 120 euro değil 200 300 euro kadar varAdam 120 euro bütçeyle klavye arıyor önerdiğin şeye bak. Allah aşkına şu forumu terk edin artık. Gına geldiniz.
Mouse olarak razer v3 pro alınabilir.yarın babam gidecek ispanya taragonaya o yüzden internetten bakıyorum oraya gittiğinde vakit olmazsa uğraşmasın diye güzel bi set buldum onuda aldırabilirim https://www.mediamarkt.es/es/produc...nex-20-transductores-50-mm-negro-1584975.html
Mesaj otomatik birleştirildi:
bütçe 120 euro değil 200 300 euro kadar var
@kyloitch bu attığım set nasıldır sence
Razeri bizzat kendim kullanıyorum aktif olarak. 6 aydan fazladır kullanıyorum. Klavye hakkında diyebileceğim en güzel şey ergonomisi harika bir klavyedir özellikle fps oyunları için sol elle shift ctrl alt c x z q e hepsine rahatlıkla ve diğer tuşlara basmadan parmağınız ulaşıyor. Aynı zamanda ışıklandırması mekanik swithclerinin sesleri de çok hoş klavyeyle saatlerce yazı yazası geliyor bazen insanın. Aynı zamanda kablolu olmasına rağmen klavyenin altında kablo kanalı var sol köşe sağ köşe ve ortadan olmak üzere kablosunu 3 farklı yerden çıkarabiliyorsunuz bu da konumlandırmak açısından ve kabloya zarar gelmemesi açısından çok iyi olmuş. Size önerim razer blackwidow v3 tenkeyless olacaktır.
bunlardan hangisi alınır sizce
mouse almayı pek düşünmüyordum ama bu seti gördükten sonra kulaklığa ihtiyacım olmadığı halde bu seti alacağım şu anki kulaklığım g733Razeri bizzat kendim kullanıyorum aktif olarak. 6 aydan fazladır kullanıyorum. Klavye hakkında diyebileceğim en güzel şey ergonomisi harika bir klavyedir özellikle fps oyunları için sol elle shift ctrl alt c x z q e hepsine rahatlıkla ve diğer tuşlara basmadan parmağınız ulaşıyor. Aynı zamanda ışıklandırması mekanik swithclerinin sesleri de çok hoş klavyeyle saatlerce yazı yazası geliyor bazen insanın. Aynı zamanda kablolu olmasına rağmen klavyenin altında kablo kanalı var sol köşe sağ köşe ve ortadan olmak üzere kablosunu 3 farklı yerden çıkarabiliyorsunuz bu da konumlandırmak açısından ve kabloya zarar gelmemesi açısından çok iyi olmuş. Size önerim razer blackwidow v3 tenkeyless olacaktır.
Mouse olarak da razer cobra pro kullanıyorum eğer elin çok büyükse sana çok küçük gelebilir cobra pro ama nispeten orta ve küçük sayılacak bir ele sahipsen tam oturur eline ve zaten sensör kalitesi olsun rgb aydınlatması ve yazılım üzerindeki özellikleri olsun hiç bir oyunda veya iş esnasında seni asla üzmeyecektir hatta avantaj bile sağlar oyun konusunda.
klavye için teşekkürlermouse almayı pek düşünmüyordum ama bu seti gördükten sonra kulaklığa ihtiyacım olmadığı halde bu seti alacağım şu anki kulaklığım g733
bu seti almayı düşündüğüm için bütçe biraz düştüde eğer yurt dışındaki alış verişle ilgileniyorsanız el cortes veya media marktdan önereceğiniz klavye varmıdır 60-70 euro'yaRazeri bizzat kendim kullanıyorum aktif olarak. 6 aydan fazladır kullanıyorum. Klavye hakkında diyebileceğim en güzel şey ergonomisi harika bir klavyedir özellikle fps oyunları için sol elle shift ctrl alt c x z q e hepsine rahatlıkla ve diğer tuşlara basmadan parmağınız ulaşıyor. Aynı zamanda ışıklandırması mekanik swithclerinin sesleri de çok hoş klavyeyle saatlerce yazı yazası geliyor bazen insanın. Aynı zamanda kablolu olmasına rağmen klavyenin altında kablo kanalı var sol köşe sağ köşe ve ortadan olmak üzere kablosunu 3 farklı yerden çıkarabiliyorsunuz bu da konumlandırmak açısından ve kabloya zarar gelmemesi açısından çok iyi olmuş. Size önerim razer blackwidow v3 tenkeyless olacaktır.
Mouse olarak da razer cobra pro kullanıyorum eğer elin çok büyükse sana çok küçük gelebilir cobra pro ama nispeten orta ve küçük sayılacak bir ele sahipsen tam oturur eline ve zaten sensör kalitesi olsun rgb aydınlatması ve yazılım üzerindeki özellikleri olsun hiç bir oyunda veya iş esnasında seni asla üzmeyecektir hatta avantaj bile sağlar oyun konusunda.