dediğiniz gibi sadece birşeyler okumak için vs kullanacaksanız marka daha bilindik olduğu için ben msi almanı tavsiye ederim v sync falan oyunlar için zaten diğer bütün özellikleri aynıAlıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Bu 2 monitör arasında kaldım msi olan 150 tl daha yüksek fiyatta adaptive sync bulunuyor tek artısı o gibi görünüyor ben sadece dizi film ya da bişey okumak için kullanacağım hangisi daha mantıklı olur ikisinde de 300tl kupon var
Çok komik zaten bilindik bir marka diye MSI önermekViewsonic de kaliteli bir markadır bilinmedik bir marka değildir. tavsiye verirken kriter sadece bu olmamalı bence.
dostum ben kalitesiz yada bilinmedik demedim zaten farkındaysan sadece daha bilindik olduğunu söyledim. bütün özellikleri aynı olan 2 monitörü karşılaştırıyorsak bence evet tek kriter marka farkı olabilirViewsonic de kaliteli bir markadır bilinmedik bir marka değildir. tavsiye verirken kriter sadece bu olmamalı bence.
Özellikleri aynı tabii ki markaya bakacaksınÇok komik zaten bilindik bir marka diye MSI önermek. ViewSonic'e hakaret resmen. ViewSonic'te çalışan birisi görse bayılırdı galiba.
ViewSonic'in MSI'dan daha köklü bir monitör yapımcısı olması dışında bir sorun yok. Parayı basıp reklamlarda her yerde onu görüyor olmanız daha iyi yapmıyor. İki firmayı da kötülemiyorum ikisini de kullanırım ama körü körüne birilerine böyle fikir vermek çok komik gerçekten.Özellikleri aynı tabii ki markaya bakacaksın
Sadece fikir belirtiyoruz , bunu almalısın demiyoruz ki . Ayrıca kimsenin viewsonicin msidan daha köklü olduğunu bildiğini sanmıyorum.ViewSonic'in MSI'dan daha köklü bir monitör yapımcısı olması dışında bir sorun yok. Parayı basıp reklamlarda her yerde onu görüyor olmanız daha iyi yapmıyor. İki firmayı da kötülemiyorum ikisini de kullanırım ama körü körüne birilerine böyle fikir vermek çok komik gerçekten.
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp zaten sorun değilSadece fikir belirtiyoruz , bunu almalısın demiyoruz ki . Ayrıca kimsenin viewsonicin msidan daha köklü olduğunu bildiğini sanmıyorum.
Hala Msidan yanayımBilmemek değil öğrenmemek ayıp zaten sorun değilBir daha öğrenmeden bilgi vermezsiniz artık.