İki monitör arasında kaldım. Hangisini almak daha iyi olur ?

Teyyare01

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
15000
Merhaba İki monitor arasında kaldım hangisini almalıyım sizce. genelde cs, valorant, r6 gibi oyunlar oynuyorum, hikayeli oyun pek oynamıyorum oynasamda sea of thieves veya 4 kişilik oyunlar oluyor.

işlemci : ryzen 7 9700x
ekran kartı : şu anlık emanet olarak elimde 4070 var. 3 ay sonra 5070ti alacağım

sizce hangisi ?

Merhaba İki monitor arasında kaldım hangisini almalıyım sizce. genelde cs, valorant, r6 gibi oyunlar oynuyorum, hikayeli oyun pek oynamıyorum oynasamda sea of thieves veya 4 kişilik oyunlar oluyor.

ekran kartı : şu anlık emanet olarak elimde 4070 var. 3 ay sonra 5070ti alacağım

sizce hangisi ?
Kral ne oynuyorsun biri 4 k diğeri 1080p

sizce hangisi ?
Asus olabilir 380 hz fps oyunları ağırlıklı oynanıyor ise.

Asus olabilir 380 hz fps oyunları ağırlıklı oynanıyor ise.
Aynısını ben de dedim ta ki iki modelin de Asus olduğunu görene kadar :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rog Strix modelini tercih et.

Aynısını ben de dedim ta ki iki modelin de Asus olduğunu görene kadar :kekw:

Rog Strix modelini tercih et.
Aynen çünkü fps oyununda tazeleme hızı daha yüksek olursa 2k monitöre ihtiyaç duymaz. Ama amaç fps rekabetçi oyunlar değilse hikayeli oyunlarda tatlı canlı süper ötesi görüntü görmek isterse o zaman tuf alsın.

cs, valorant, r6, bazen forza gibi gibi oyunlar. genelde cs
O zaman Asus Rog strix dostum fps oynuyorsun ağırlıklı

Aynen çünkü fps oyununda tazeleme hızı daha yüksek olursa 2k monitöre ihtiyaç duymaz. Ama amaç fps rekabetçi oyunlar değilse hikayeli oyunlarda tatlı canlı süper ötesi görüntü görmek isterse o zaman tuf alsın.

O zaman Asus Rog strix dostum fps oynuyorsun ağırlıklı
teşekkür ederim.

Hikaye ağırlıklı oyunlar oynamıyorsan 4K gereksiz bir monitör olur. Hz ve MS değeri yüksek 1080p monitörlere bak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,704
Üyeler
184,043
Son üye
besotfhezoe
Geri