Bu 2 monitörden hangisini almak mantıklı olur oyun nadiren oynuyorum

Senarist

80+
Reaksiyon skoru
36
17419.webp
17420.webp

Bu 2 monitör arasında kaldım msi olan 150 tl daha yüksek fiyatta adaptive sync bulunuyor tek artısı o gibi görünüyor ben sadece dizi film ya da bişey okumak için kullanacağım hangisi daha mantıklı olur ikisinde de 300tl kupon var

MSI al
Uzun sure kullanimda gözün yorulmaz

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Bu 2 monitör arasında kaldım msi olan 150 tl daha yüksek fiyatta adaptive sync bulunuyor tek artısı o gibi görünüyor ben sadece dizi film ya da bişey okumak için kullanacağım hangisi daha mantıklı olur ikisinde de 300tl kupon var
dediğiniz gibi sadece birşeyler okumak için vs kullanacaksanız marka daha bilindik olduğu için ben msi almanı tavsiye ederim v sync falan oyunlar için zaten diğer bütün özellikleri aynı

Viewsonic de kaliteli bir markadır bilinmedik bir marka değildir. tavsiye verirken kriter sadece bu olmamalı bence.

Viewsonic de kaliteli bir markadır bilinmedik bir marka değildir. tavsiye verirken kriter sadece bu olmamalı bence.
Çok komik zaten bilindik bir marka diye MSI önermek :ROFLMAO::ROFLMAO:. ViewSonic'e hakaret resmen. ViewSonic'te çalışan birisi görse bayılırdı galiba.

dostum ben kalitesiz yada bilinmedik demedim zaten farkındaysan sadece daha bilindik olduğunu söyledim. bütün özellikleri aynı olan 2 monitörü karşılaştırıyorsak bence evet tek kriter marka farkı olabilir

Özellikleri aynı tabii ki markaya bakacaksın
ViewSonic'in MSI'dan daha köklü bir monitör yapımcısı olması dışında bir sorun yok. Parayı basıp reklamlarda her yerde onu görüyor olmanız daha iyi yapmıyor. İki firmayı da kötülemiyorum ikisini de kullanırım ama körü körüne birilerine böyle fikir vermek çok komik gerçekten.

ViewSonic'in MSI'dan daha köklü bir monitör yapımcısı olması dışında bir sorun yok. Parayı basıp reklamlarda her yerde onu görüyor olmanız daha iyi yapmıyor. İki firmayı da kötülemiyorum ikisini de kullanırım ama körü körüne birilerine böyle fikir vermek çok komik gerçekten.
Sadece fikir belirtiyoruz , bunu almalısın demiyoruz ki . Ayrıca kimsenin viewsonicin msidan daha köklü olduğunu bildiğini sanmıyorum.

Geri