Neler Yeni

Bu 2 monitorden hangisini tercih etmeliyim?

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Hocam MSI IPS ekranlarında ışık sızması çok fazla ben ViewSonic kullanıyorum VA panel ve MSI IPS den çok çok daha iyi geldi(bence) o yüzden arkadaş teknoloji Mağazalarına gidip incelemesi çok daha tutarlı bir sonuç olacaktır körü körüne IPS en iyisi demek Yada VA en iyisi demek bence yanlış...
Renk kalitesine panel kalitesine önem veren ips tercih eder bu bilindik bir gerçek

T4RIK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
T4RIK

-

Arkadaslar garantinin bitmesine 1 ay kala msi optix g24c4 monitorum bozuldu garantiye gonderdim ve bana bu 2 monitorden biri ile degistirebilecegimi soylediler.
Onceden cok fps oyunu oynardim ama artik hem editorluk (after effect vb.) hem de hikaye oyunlariyla daha hasirnesirim.
Hangisini onerirsiniz?
27 inch alınır ben 4yıl kadar kullandım 27inc 1080p hic sıkıntı yaşamadım görüntü gayette iyi duruyor 24.5 inc de monitörüm var çok bi fark yok aralarında hatta 27inc daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

27 inch alınır ben 4yıl kadar kullandım 27inc 1080p hic sıkıntı yaşamadım görüntü gayette iyi duruyor 24.5 inc de monitörüm var çok bi fark yok aralarında hatta 27inc daha iyi
ips şart değil bence va panel gayet iyi renkler sunuyor

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

ips şart değil bence va panel gayet iyi renkler sunuyor
Tamamdır hocam, tercihimi 27 den yana yaptım

Renk kalitesine panel kalitesine önem veren ips tercih eder bu bilindik bir gerçek
Panel kalitesi tam olarak ne gibi bir farklılık yaratıyor hocam

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess