Neler Yeni

bu 2 sistem arasında fiyat farkına degecek bi fark varmı?

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
vinsanity1525
gaming.gen.tr neden bakmıyorsun ben imzamdaki sistemi bir kaç ay önce oradan aldım teknik destekten tut kargolama vs. her şey güzel tavsiye ederim bi araştır istersen
hocam ben ilk defa masaüstü alıcam bi sorun falan olursa itopya mağazası bana yakın oraya komple kasayı götürebilirim o yuzden tercih etmek istiyorum

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
hocam ben ilk defa masaüstü alıcam bi sorun falan olursa itopya mağazası bana yakın oraya komple kasayı götürebilirim o yuzden tercih etmek istiyorum
daha fazla para vermiş olursunuz bilmiyorum bana mantıksız geliyor eğer kargoyla aldığınız sistemde de yine sıkıntı olursa kargoyla ulaşım sağlayabiliyorsunuz ülkenin her yerine bilgisayar satıyor adamlar. Elden götürmek ile kargoya vermek arasında bir fark olduğunu düşünmüyorum

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
vinsanity1525
daha fazla para vermiş olursunuz bilmiyorum bana mantıksız geliyor eğer kargoyla aldığınız sistemde de yine sıkıntı olursa kargoyla ulaşım sağlayabiliyorsunuz ülkenin her yerine bilgisayar satıyor adamlar. Elden götürmek ile kargoya vermek arasında bir fark olduğunu düşünmüyorum
bi sorun olursa kasayı kargoyla servisine gönderebiliyomuyuz gaming gen tr ye?

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
bi sorun olursa kasayı kargoyla servisine gönderebiliyomuyuz gaming gen tr ye?
evet aynen öyle oluyor. Yani sistemde sıkıntı oldu işte parça arızalandı diye ben balıkesirden yalovaya veya urfaya neredeyse bayisi oraya mı gidicem ? hayır tabikide internet alışverişlerinde kargoyla servise gönderim sağlayabiliyorsunuz isterseniz teyit etmek adına kendilerine arayarak veya mail yoluyla sorabilirsiniz.

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
vinsanity1525
evet aynen öyle oluyor. Yani sistemde sıkıntı oldu işte parça arızalandı diye ben balıkesirden yalovaya veya urfaya neredeyse bayisi oraya mı gidicem ? hayır tabikide internet alışverişlerinde kargoyla servise gönderim sağlayabiliyorsunuz isterseniz teyit etmek adına kendilerine arayarak veya mail yoluyla sorabilirsiniz.
peki hocam bu tarz editler icin i3 işlemci 3060 kart 16 gb ram yeterlimidir yada adobe premiere pro kullanmak icin?

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
peki hocam bu tarz editler icin i3 işlemci 3060 kart 16 gb ram yeterlimidir yada adobe premiere pro kullanmak icin?
yani yeterli midir idare eder ama size tavsiyem biraz bütçeniz varsa 12400f + 3060ti bakmanız. Daha konforlu daha rahat kullanırsınız kullanım ömrü içinde

emircoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emir
gaming.gen.tr neden bakmıyorsun ben imzamdaki sistemi bir kaç ay önce oradan aldım teknik destekten tut kargolama vs. her şey güzel tavsiye ederim bi araştır istersen
kral bu imzanda ki sistem rahat yayın açtırır mı ve şu güncel fiyatı acaba ne kadardır

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
vinsanity1525

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10

Bu bi örnek
Mesaj otomatik birleştirildi:

32 ramde yapabilirsin anakartta yükseltebilirsin yapabiliyorsan ikisini birden alman en sağlıklısı. 2 seçeneğin var anakartı yükseltip ileride 2 tane daha ram alırsın 4 slotlu anakartın 4ünü de doldurursun. Veya direkt 32gb h serisi anakartla devam edersin.

kral bu imzanda ki sistem rahat yayın açtırır mı ve şu güncel fiyatı acaba ne kadardır
20-23 arasındaki fiyatlara imzamdaki sistem bulunabiliyor hocam hava akışı güzel bir kasada işlemci soğutucuya bile gerek olmuyor yayın işinin de üstesinden çok rahat gelebilir inanın bana. Ama yayında oyun oynuyorsanız rami 32 yapmak çok daha sağlıklı olacaktır bilginiz olsun

3060 ile 3060ti arasında %20 - %25 gibi fark bulunurken 3060ti ile 3070 arasında %10 gibi bir fark var aklınızda olsun. Fiyatları buna göre değerlendirin

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
vinsanity1525

Bu bi örnek

32 ramde yapabilirsin anakartta yükseltebilirsin yapabiliyorsan ikisini birden alman en sağlıklısı. 2 seçeneğin var anakartı yükseltip ileride 2 tane daha ram alırsın 4 slotlu anakartın 4ünü de doldurursun. Veya direkt 32gb h serisi anakartla devam edersin.

20-23 arasındaki fiyatlara imzamdaki sistem bulunabiliyor hocam hava akışı güzel bir kasada işlemci soğutucuya bile gerek olmuyor yayın işinin de üstesinden çok rahat gelebilir inanın bana. Ama yayında oyun oynuyorsanız rami 32 yapmak çok daha sağlıklı olacaktır bilginiz olsun
kasada fan sesi az olsun istiyorum ama yetkili biri bana fan sesi ayarlayamazsınız dedi ne yapmam lazım

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
kasada fan sesi az olsun istiyorum ama yetkili biri bana fan sesi ayarlayamazsınız dedi ne yapmam lazım
evet hocam mevcut kontrolcü ile fanların hızları ayarlanmıyor ben de aynı sorundan muzdariptim ve max 100 TL'ye alabileceğiniz bi fan çoklayıcı ile işimi çözdüm. Silent moda aldım kasadaki 4 ad. fanı ve sıkıntısız kullanıyorum

kullandığım fan çoklayıcının da linki bu

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
vinsanity1525
evet hocam mevcut kontrolcü ile fanların hızları ayarlanmıyor ben de aynı sorundan muzdariptim ve max 100 TL'ye alabileceğiniz bi fan çoklayıcı ile işimi çözdüm. Silent moda aldım kasadaki 4 ad. fanı ve sıkıntısız kullanıyorum

mantıklı:blobdance:

alacaz bi sistemde bakalım :D

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
bu arada gaming gen tr üzerinden sistem alacaksanız bilginiz olsun bios güncelleyip, xmp profili açıp windows 11 kurulu şekilde gönderiyorlar (etkinleştirme yapılmadan elbette) bu yüzden kargoda zarar görmemesi adına kendi kutusunda gönderilen ekran kartının montajını yaptıktan sonra fişe takıp kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Ben özellikle bios güncelliği konusunda tereddütlüydüm güncellemeden mi gönderirler diye ve free dos bekliyordum ama 10 numara geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,257
Üyeler
165,786
Son üye
XBeratX
Top Bottom