bu 3 laptop dan hangisi

Bu adam neden ban yedi?
Post automatically merged:

Arkadaş troll. Ciddiye almayın zaten süresiz ban yedi.
Neden ban yedi. Adamlar excaliburla 95 goruyor cs de ben monster var hemde clevo 85i geçmiyor. Adam hala diyor ki excalibur iyim tmm. Bu arada nedne ban yedi?

Bu adam neden ban yedi?

Neden ban yedi. Adamlar excaliburla 95 goruyor cs de ben monster var hemde clevo 85i geçmiyor. Adam hala diyor ki excalibur iyim tmm. Bu arada nedne ban yedi?
O adam 2 tane hesap kullandığı için ban yedi. Bu forumda 2 tane hesap açmak yasak.

İki hesaptan biri sureli digeri suresiz degilmi? Mesela ben sifresini unuttum onu kullanmak istemiyorum digerini kullanmak istiyorum ban mı yerim?
Evet. Multi açtıktan hemem sonra yöneticiler ile iletişim kurup durumu anlatman gerekiyor.

Hocam bir de 2 hesap kullanimi neden van sebebi?
Onu bana değil yöneticilere sormak gerekiyor 😅
@Mehmet Yılmaz multi hesap neden ban sebebi acaba?

Evet. Multi açtıktan hemem sonra yöneticiler ile iletişim kurup durumu anlatman gerekiyor.

Perma ban yiyip geri gelmiş işte, geri gelecekse neden perma ban atalım?

Doğan güzelmiş hocam.

Perma ban yiyip geri gelmiş işte, geri gelecekse neden perma ban atalım?
Hocam dedigim gibi olursa peki. Unutkan bir insanim ben diyelim ki unuttum sifremi size mi bildirmem gerekiyor hemen digerini açinca?

Doğan güzelmiş hocam.

Hocam dedigim gibi olursa peki. Unutkan bir insanim ben diyelim ki unuttum sifremi size mi bildirmem gerekiyor hemen digerini açinca?
Şifreni unutma gibi bir lüksün yok, şifremi unuttum kısmı var.

Aaa gerçi sen de multiymişsin, keşke etiketlemeseydin beni :)

sıkıntı yaşadın mı donanımsal olarak
donanımsal olarak hiç yaşamadım çok nadir de olsa yazılımsal olarak oldu win 11 yüzünden diye düşünüyorum
1)güç tasarrafu modunu açıp bide kontrol merkezinden güç tasarrafuna aldığımda grafiksel olarak bozulmalar oluyordu. (düzeldi)
2)SteelSeries klavyenin ışıklarını değiştirmek için fn+f8 kombinasyonu bozulmuştu onu hallettim formda da yazdım.

@Dore Bu arkadaş aldı fakat sorunu olmadığı için forumu sanırım bıraktı durumu sormuştum yanıt vermedi uzun zamandır aktif değil sorun yaşasa konu açardı.

135w sanırım.
Foruma çok sık giremiyorum bu aralar işler güçler :) Ekran kartı kaç w çekiyor onu bilemiyorum ama ben şimdiye kadar herhangi bir düşük fps sorunuyla karşılaşmadım. Zaten ne kadar yüksek fps alırsan al ekran 144 hz olduğu için 144 fps gibi düşün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,475
Üyeler
191,112
Son üye
dencha
Geri