Senerr
80+ Bronze
Ryzen 7 7840HS i7 12700H'a göre daha zayıf diye düşünüyorum.hocam öyle bir şey yok?
Ryzen 7 7840HS i7 12700H'a göre daha zayıf diye düşünüyorum.hocam öyle bir şey yok?
ekran kalitesi die zırlar dururlar. 45ntsc ölüm değildir. fark etmezsniz bile. aşırı rekabetçi yani csde global valoda immo falan değilseniz 3ms-10ms ekran süresi de bi sıkıntı değildir. abartıdan başka bir şey değilBütçem 40 bin TL ekran kalitesi 144 Hz full HD olsa yeter
düşünmekle olmuyor gidip araştırınRyzen 7 7840HS i7 12700H'a göre daha zayıf diye düşünüyorum.
yanlış düşünüyorsunuz o haldeRyzen 7 7840HS i7 12700H'a göre daha zayıf diye düşünüyorum.
Arkadaşlar kafam iyice karıştı lütfen tartışmayındüşünmekle olmuyor gidip araştırın
bu bütçede normal 71 binlik msi vector bile 45 ntscekran kalitesi die zırlar dururlar. 45ntsc ölüm değildir. fark etmezsniz bile. aşırı rekabetçi yani csde global valoda immo falan değilseniz 3ms-10ms ekran süresi de bi sıkıntı değildir. abartıdan başka bir şey değil
Benchmark siteleri birbirinden farklı sonuçlar verebiliyor önemli olan sadece işlemci değil zaten, HP ile Casper'ın arasındaki fark çok az performans olarak bu yüzden hangisi ucuzsa onu alabilir.casper kullanıp bir de fanboyu olmak zor iş hani kim kimi tokatlıyor.Alıntıyı görüntüle
A15'in içinde %90 NTSC var en az.bu bütçede normal 71 binlik msi vector bile 45 ntsc
hocam lütfen bilgi sahibi değilseniz konuya yorum yapmayın.Benchmark siteleri birbirinden farklı sonuçlar verebiliyor önemli olan sadece işlemci değil zaten, HP ile Casper'ın arasındaki fark çok az performans olarak bu yüzden hangisi ucuzsa onu alabilir.
Casperin ramler ddr4 ve fiyatları aynıBenchmark siteleri birbirinden farklı sonuçlar verebiliyor önemli olan sadece işlemci değil zaten, HP ile Casper'ın arasındaki fark çok az performans olarak bu yüzden hangisi ucuzsa onu alabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
A15'in içinde %90 NTSC var en az.
Senin içinde geçerli bu bence.hocam lütfen bilgi sahibi değilseniz konuya yorum yapmayın.
ayneeeeeen kardeşimss DDDD casper kullanıp fanboyluğunu yapan sensin? D??Senin içinde geçerli bu bence.
ddr4 olması kötü bir şey zaten o ayrı fakat HP'nin panel konusunda ciddi sorunları vardı bu modelde yoksa mantıklı diye yazdım yukarıda.Casperin ramler ddr4 ve fiyatları aynı
Ben fanboyluk nerede yaptım ?ayneeeeeen kardeşimss DDDD casper kullanıp fanboyluğunu yapan sensin? D??
Beyler lütfen tartışmayın ki nihai sonuca varalım.ayneeeeeen kardeşimss DDDD casper kullanıp fanboyluğunu yapan sensin? D??