Neler Yeni

Bu 3 laptoptan hangisini almalıyım

Senerr

80+ Bronze
casperın panel %100 srgb mi peki? konuştukça batıyorsunuz.Alıntıyı görüntüle
İşte burada HP'nin panelini atarsanız daha doğru olur, zira marka o kadar leş bir marka ki sRGB oranlarını aynı modele farklı seviyelerde verebiliyor. Bende önerirken genelde çekince yaşıyorum, ha ghosting gibi bir durumu takılmam ve panel ile ilgili derdim yok diyen biri gönül rahatlığı ile alabilir. Ayrıca battığımı iddia ettiğiniz konu giriş seviyesi laptoplar, alırken çok dikkat etmek lazım.

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Kerem Aktaş

Hermitus

80+ Bronze
İşte burada HP'nin panelini atarsanız daha doğru olur, zira marka o kadar leş bir marka ki sRGB oranlarını aynı modele farklı seviyelerde verebiliyor. Bende önerirken genelde çekince yaşıyorum, ha ghosting gibi bir durumu takılmam ve panel ile ilgili derdim yok diyen biri gönül rahatlığı ile alabilir.
o eskidendi artık ne yazıyorsa o geliyor 50 bin altı %100 srgb hp yok hepsi 62.5

enskan16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Musab
hocam i5 14500hx olanı tercih edin bence. paneli de değiştirdiler ayrıca. l3 önbelleği olsun daha önde. fakat dediğim gibi pil süresi bi 1 saat kadar daha az olur. işlemciyi limitleyip oynarsanız iyi olabilir aynı laptopun cihaztv kanalında incelemesi var ordan bakabilirsiniz fps değerlerine falan.
Hocam 1 saat şarjı azalıyorsa neden bunu tercih edeyimki

Senerr

80+ Bronze
o eskidendi artık ne yazıyorsa o geliyor 50 bin altı %100 srgb hp yok hepsi 62.5
Ben 2023 modelini kullandım ghosting yapıyordu, sRGB oranı dediğiniz gibi zaten. Ben 15,6 ekranı kullandım 4060 olanı. DDR5 güzel bir durum fakat HP panellere gereken önemi vermedi örneğin Asus TUF 15 içinde bulunan sRGB oranı daha yüksek. Ben bunu belirttim ama linç atmayı bekleyen tayfa saolsun anlamadılar tabii.

ConquerorXIV

80+ Gold
Asus A15> Casper G870> HP Victus 16.
HP Victus 16'nın panel bilgisine dikkat etmek lazım, sRGB oranı yüksek ise 2. sıraya alırım yoksa almam.
g870 'in ekranının victusdan farklı olduğunu nereden çıkardın

Senerr

80+ Bronze
Çok bir panel farkı yok bu arada, HP'nin paneli güzelse o da tercih edilebilir. Sadece e spor oyunları falan için ms süreleri farklıydı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya HP almayın demiyorum, sadece HP'ye kızgınım bu konuda zira ben laptop alacağım zaman çıktı bu sRGB oyunu HP'nin o zamandan beridir kızgınım. Casper'a para vermek istemeyeni anlarım ama bu kendisi bir şey sanıp Casper almayın diyenler daha çok Casper reklamı yapıyor farkında değil.

O HP'nin sRGB konusunda farklı paneller gönderdiği dönemlerde laptop alıyordum inanılmaz kafam karışmıştı HP konusunda, global marka olarak Türkiye'ye 3. sınıf muamelesi yapmamalılar.

enskan16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Musab
Çok bir panel farkı yok bu arada, HP'nin paneli güzelse o da tercih edilebilir. Sadece e spor oyunları falan için ms süreleri farklıydı.

Ya HP almayın demiyorum, sadece HP'ye kızgınım bu konuda zira ben laptop alacağım zaman çıktı bu sRGB oyunu HP'nin o zamandan beridir kızgınım. Casper'a para vermek istemeyeni anlarım ama bu kendisi bir şey sanıp Casper almayın diyenler daha çok Casper reklamı yapıyor farkında değil.

O dönemlerde inanılmaz kafam karışmıştı HP konusunda, global marka olarak Türkiye'ye 3. sınıf muamelesi yapmamalılar.
İki saattir tartışıyonuz başlığı mahvettiniz

ConquerorXIV

80+ Gold

O HP'nin sRGB konusunda farklı paneller gönderdiği dönemlerde laptop alıyordum inanılmaz kafam karışmıştı HP konusunda, global marka olarak Türkiye'ye 3. sınıf muamelesi yapmamalılar.
öyle zaten ikiside %45 olduğu için tabi ayrıca 12700h 7840hs den daha iyi ama casper sesli çalışıyor ve servisi ve cihazın kendisi güvenilir değil o yüzden g870 dense victus derdim ben

enskan16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Musab
ARKADAŞLAR o zaman şuna herkes emin bu fiyata en baba en iyi laptoplar bunlar bi buna cevap verin lütfen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,468
Üyeler
164,676
Son üye
dslam21
Top Bottom