ConquerorXIV
80+ Gold
evet 12700h 7840hs den daha iyi bir işlemci bilmeyenler sallıyorBen saygı dilimi bozmadım, bozanlara söyleyebilirsin konuda kahvehaneci dolu.
evet 12700h 7840hs den daha iyi bir işlemci bilmeyenler sallıyorBen saygı dilimi bozmadım, bozanlara söyleyebilirsin konuda kahvehaneci dolu.
Sen HP al boşver tartışma istemiyorsun.ARKADAŞLAR o zaman şuna herkes emin bu fiyata en baba en iyi laptoplar bunlar bi buna cevap verin lütfen
DDR5 alsın daha mantıklı.evet 12700h 7840hs den daha iyi bir işlemci bilmeyenler sallıyor
ARKADAŞLAR o zaman şuna herkes emin bu fiyata en baba en iyi laptoplar bunlar bi buna cevap verin lütfen
512 gbHP Omen 16-Wf0030nt Core i5-13500hx 16gb 512gb Ssd 8gb Rtx 4060 16.1'' W11 Gölge Siyah Gaming Notebook 7q7y3ea Fiyatı ve Özellikleri
HP Omen 16 Wf0030nt Core i5 13500hx 16gb 512gb Ssd 8gb Rtx 4060 16.1'' W11 Gölge Siyah Gaming Notebook 7q7y3ea fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. HP Omen 16 Wf0030nt Core i5 13500hx 16gb 512gb Ssd 8gb Rtx 4060 16.1'' W11 Gölge Siyah Gaming Notebook 7q7y3ea en uygun fiyatlarla...www.teknosa.com
bunu alıyorsun
SSD'yi arttırabilirsin, işlemciyi değiştiremezsin. Sadece alırken şuna dikkat et, marka kavgasına hiç takılma. AMD alıyorsan bil ki, enerji tasarruflu ve batarya olarak daha uzun ömürlü bir cihaz alıyorsun, İntel alacaksan daha agresif bir cpu alacaksın ama U modeller harici çokta batarya tasarruflu olmayacak. Ayrıca HP Omen'i bilmiyorum ama benim arkadaşımdan ödünç aldığım HP Victus 16 olan 4060'lı laptopun paneli 30 ms'e sahip gibi görünüyordu kendi laptopuma göre. Ama senin için pek önemli değil, ders çalışacaksın ve oyun oynayacaksın. Bu kadar basit kafan karışmasın, kafan karışırsa hata yaparsın.512 gb
Reis bilgisiliniz bi çok dediğinizide pek anlamıyorum benim için ders ve oyun oynasın falan yeter rust oynasın valo CS FİFA pes ne bilim yani oyun iyi oynatsınSSD'yi arttırabilirsin, işlemciyi değiştiremezsin. Sadece alırken şuna dikkat et, marka kavgasına hiç takılma. AMD alıyorsan bil ki, enerji tasarruflu ve batarya olarak daha uzun ömürlü bir cihaz alıyorsun, İntel alacaksan daha agresif bir cpu alacaksın ama U modeller harici çokta batarya tasarruflu olmayacak. Ayrıca HP Omen'i bilmiyorum ama benim arkadaşımdan ödünç aldığım HP Victus 16 olan 4060'lı laptopun paneli 30 ms'e sahip gibi görünüyordu kendi laptopuma göre. Ama senin için pek önemli değil, ders çalışacaksın ve oyun oynayacaksın.
Önce AMD veya İntel tarafından birini seç, sonra zaten kolay laptop seçmesi.512 gb
ssd 512 ama diğer cihazlardan her açıdan daha iyi yani buna da kulp buluyorsan öneri bekleme512 gb
AMD işlemciler daha az güç çekiyor ve iyi performans veriyor, bu yüzden batarya ömrü daha fazla oluyor diyoruz. İntel ise daha fazla güç çeker ama performansı da ona göre oluyor oyunlarda. İntel işlemciler ayrıca daha fazla ısınır AMD'ye göre. Tarafını seçmen gerekiyor burada. Batarya'ya ve soğutmaya önem veriyorsan kesinlikle AMD tercih et, saf oyun performansında İntel'in çekirdekleri daha fazla diye düşünüyorum o yüzden bir tık daha performanslı olacaktır. Yani ekran kartında laptoplarda Nvidia hala tek el ama işlemci tarafında marka seçmelisin ki, sana konuda AMD ve İntel işlemciler bazında fiyata göre en iyi model tavsiyesi verebilsinler, böylece senin de kafan karışmaz. İntel ile AMD için ayrı ayrı tavsiyeler var şu an konuda. Yukarıdaki Omen 16 İntel için 39K'ya alabileceğin en iyi modellerden, AMD tarafında da Victus 16'lar öne çıkıyor.Reis bilgisiliniz bi çok dediğinizide pek anlamıyorum benim için ders ve oyun oynasın falan yeter rust oynasın valo CS FİFA pes ne bilim yani oyun iyi oynatsın
Reis öncelikle sana teşekkür ediyorum bir saat az olsun şarjı ama performansı daha iyi olsun o yüzden Intel bence senceAMD işlemciler daha az güç çekiyor ve iyi performans veriyor, bu yüzden batarya ömrü daha fazla oluyor diyoruz. İntel ise daha fazla güç çeker ama performansı da ona göre oluyor oyunlarda. İntel işlemciler ayrıca daha fazla ısınır AMD'ye göre. Tarafını seçmen gerekiyor burada. Batarya'ya ve soğutmaya önem veriyorsan kesinlikle AMD tercih et, saf oyun performansında İntel'in çekirdekleri daha fazla diye düşünüyorum o yüzden bir tık daha performanslı olacaktır.
Daha basit anlatılamaz bu arada. Masaüstü önerisi yapıyor olsam AMD kesin daha f/p oluyor son dönemlerde ama laptoplarda taraf seçmen şart.
İ5 14500HX olan Victus 16 diğer forumlarda da Ryzen 7 7480HS'ye göre daha iyi bir tercih diye söyleniyor zaten. Tercih edebilirsiniz.Reis öncelikle sana teşekkür ediyorum bir saat az olsun şarjı ama performansı daha iyi olsun o yüzden Intel bence sence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hem Intel olan linkte Windows ta var
Bi kısımda victus alınmaz srgbsi bozuk falan diyorİ5 14500HX olan Victus 16 diğer forumlarda da Ryzen 7 7480HS'ye göre daha iyi bir tercih diye söyleniyor zaten. Tercih edebilirsiniz.
%62.5 srgb diyor alınır mı?İ5 14500HX olan Victus 16 diğer forumlarda da Ryzen 7 7480HS'ye göre daha iyi bir tercih diye söyleniyor zaten. Tercih edebilirsiniz.
Tasarım yapmayacaksanız o değere pek takılmanın anlamı yok.Bi kısımda victus alınmaz srgbsi bozuk falan diyor
%62.5 srgb diyor alınır mı?
Zaten laptop 100K değilse böyle giriş seviyesi laptoplarda markalar uyanıklık yapıp monitörünü de alın diye illa bir değeri kısıyor. Tasarım, e spor gibi işlerde ekran nasıl olursa olsun 15 inç 16 inç ekranlar küçük olduğundan bir yerden sonra göz yoruyorlar her türlü monitör ihtiyacı duyuyorsunuz. Laptoplarda panele takılmak bu yüzden mantıksız hocam. Pek takılmanızı önermem alın gitsin i5 14500HX olanı fiyatı da artabilir. Saydığım işler harici kalan günlük işlerde sorun yaşamazsınız kafanız takılmasın. Hatta ben kod yazıyorum örneğin hızlı panel daha hoşuma gidiyor HP'nin 30 ms ekranına göre fakat hani 24 ms olması kod yazamayacağın, kör olacağın anlamına gelmiyor ki çoğu laptop IPS olsa bile 3 ms veremiyorlar sebebi de batarya performansını etkileyen bir durum bu. Yani yanlış anlaşılmasın ben sırf 3 ms IPS panel ekranı var diye Casper önerme taraftarı veya fanboyu değilim. Sonuçta sRGB oranları aynı. Ama bu HP'nin fanboy kitlesi çok can sıkıcı, bir markanın bu kadar babasının malı gibi savunanın olduğunu görmek ülkemizde üzücü bir durum, Casper gibi bir marka bile ms süresini verirken HP gibi global markalar bunu satış stratejisi olarak saklıyorlar kısaca çok zekice düşünülmüş bir satış stratejisi bu. E- spora veya VA panel gibi monitörlere sahipsen ister istemez ms değerIerine takılıyorsun. Yine de i5 14500HX modeli gönül rahatlığı ile alınabilir hocam. Zira olumlu yorumları var forumlarda.Bi kısımda victus alınmaz srgbsi bozuk falan diyor
%62.5 srgb diyor alınır mı?
aşırı rekabetçi yani csde global valoda immo falan değilseniz 3ms-10ms ekran süresi de bi sıkıntı değildir. abartıdan başka bir şey değil