Neler Yeni

Bu 3 oyun alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
Arkadaşlar hazır yaz indirimindeyken bu oyunlari almak istiyorum fakat new worldden emin değilim oynayaniniz varsa alinir mi ne diyorsunuz yorum yapar mısınız. Ayrıca onun yerine şunu al dediğiniz bir oyun var mı.
Not: rdr2, cp2077 tarzı oyunlara sahibim
Screenshot_2023-07-02-00-22-25-086_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,598
İsim
Emre siyah
valheim çok boş oyun tarzı sevsem de oyun kötü diğerlerini bilmediğim için yorum yapmmıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu oyunlar yerine sizde yoksa gow+bannerlord+crysis remastered+ batman arkham serisi öneririm
Gow arkadasimda var aile paylasimindan oynayacagim onu, bannerlorda sahibim, crysis serisini gamepassden denedim midem bulandı oynarken çok hareketli oyun oynayamadım, batman serisi var
Mesaj otomatik birleştirildi:

valheim çok boş oyun tarzı sevsem de oyun kötü diğerlerini bilmediğim için yorum yapmmıyorum
Arkadaşlarımın hepsinde var o yüzden almak istiyordum

Gow arkadasimda var aile paylasimindan oynayacagim onu, bannerlorda sahibim, crysis serisini gamepassden denedim midem bulandı oynarken çok hareketli oyun oynayamadım, batman serisi var

tamamdır isterseniz başka oyunlar atabilirim steam proflinizin linkinizi atarsanız nelere sahip olduğunuza göre öneririm :)

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,598
İsim
Emre siyah

arkadaşımla beraber oynamıştım güzel değildi

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tamamdır isterseniz başka oyunlar atabilirim steam proflinizin linkinizi atarsanız nelere sahip olduğunuza göre öneririm :)
Profil linki nasıl paylasiliyor bilmiyorum fakat arkadaş linkini buldum telefondan giriş yapmistim

Profil ismim Azexxes morlu bi resim var

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,758
Üyeler
168,193
Son üye
Ergunmert
Top Bottom