Neler Yeni

Bu 3 sistemden hangisi alınır?

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,
Arkadaşlar 4060 kartlı ve 18K'yı geçmeyecek sistem arıyorum. Tercihen r5 5600 işlemci ve b550m anakart ile. DA sistemi beni memnun etmedi o yüzden yayınlanınca almadım. Beklesem de fayda etmez diyorum

Özelleştirme yapılabilir ve uyguna 20k civarı 4070 de olabilir.
Teşekkürler

Gözlemci⚔️

80+ Bronze
Arkadaşlar 4060 kartlı ve 18K'yı geçmeyecek sistem arıyorum. Tercihen r5 5600 işlemci ve b550m anakart ile. DA sistemi beni memnun etmedi o yüzden yayınlanınca almadım. Beklesem de fayda etmez diyorum

Özelleştirme yapılabilir ve uyguna 4070 de olabilir.
Teşekkürler
İtopya olmasında ne oluyorsa olsun

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Çoğu pc diyorsun da daha önce duymadım patladığını😃 kendim de aldım 2 yıldan fazladır kullandığım sistemde hiç sıkıntı olmadı

Selimi

80+

Özelleştirme yapılabilir ve uyguna 20k civarı 4070 de olabilir.
Teşekkürler
Testo sisteme tıkladım bi an 4060lı sistemi 11k görünce heyecan yaptım. Sepete ekleye tıklayınca heyecanım son buldu.

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Ee hocam öneri yok mu

ka.dir18

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Kadir Danacı
Tr de belki en çok hazır sistem satan firma çamur atıyorsun sistem patladı diyorsun bir defa olmuş birşeydir adamlarla ne alakalı psu yapan firmanın suçunu adamlara yıkmanın mantığı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tr de belki en çok hazır sistem satan firma çamur atıyorsun sistem patladı diyorsun bir defa olmuş birşeydir adamlarla ne alakalı psu yapan firmanın suçunu adamlara yıkmanın mantığı yok

Gözlemci⚔️

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk sende sıkıntımı var ben bile kaç tane firmaya garanti ürün yolladım tereddütsüz iade ve değişim olanağı sunuyor benim aldığım sıvı soğutma arazlidi iyopa 1 ay bekletmis garantiye yollamadi ürün bana A4 sorunsuz diye yazıp yolladılar forumda en az 80 tane itopyadan hazır sistem aldım psu patladı diye konu var itopya indirim yaptık der yapmaz bide müşterisinin arkasıda durmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,352
Üyeler
167,955
Son üye
mzlutava
Top Bottom