Neler Yeni

BU 3 SİSTEMDEN HANGİSİ EN İYİSİDİR?

HoYeon Jung

80+ Gold
Arkadaşlar öncelikle selamlar max 10700 TL olmak şartıyla hazır sistem arıyorum aşağıdaki sistemi buldum,sizce alınır mı?

Sistem : https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-fr9900-super-firsat-sistemi.html

PSU'yu High Power 700 W +80 BRONZE ECO ile,kasayı da Rajintek Silenos Pro 3 ile özelleştirdim sizce bu fiyata daha iyi sistem var mı ve ısınma sorunu ile karşılaşır mıyım?Ekran kartının sogutmasini iyi olduğu için seçtim ve anakartın pek iyi olmadığının farkındayım sizce kasayı ne ile degistirmeliyim ve bu sistem alınır mı?

Şu 2 sistem de var sizce bu 3 sistemden hangisi daha iyidir?

Bu sistemde kasayı Cooler Master Masterbox Mb11 ile değiştirdim ve M2 SSD olarak XPG SPECTRIX S40G RGB 512 GB M.2 SSD özelleştirdim.

Ve son olarak;

Teknobiyotik'i almayi planlıyorum ancak diğerlerine nazaran işlemcisi biraz düşük ekran kartı yüksek sizce en iyi tercih nasıl olur?

1080 x 1920 144 hz mönitör ile kullanacağım ve en geç Pazartesi sipariş vereceğim.
İlk sistemde SSD sorunlu, PSU bilmiyorum ama 750W çok fazla olur. Ayrıca işlemci düşük kalmaz, rahat besler. 3 sistemin içinde en mantıklısı ilk sistem diyebilirim.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
İlk sistemde SSD sorunlu, PSU bilmiyorum ama 750W çok fazla olur. Ayrıca işlemci düşük kalmaz, rahat besler. 3 sistemin içinde en mantıklısı ilk sistem diyebilirim.
480gb mocelinde sorun yok diye biliyorum ben. Yanlış mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer ilk sistemi alacaksanız Aerocool Zauron harici istediğiniz kasayı alabilirsiniz.

locatelli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
efe
480gb mocelinde sorun yok diye biliyorum ben. Yanlış mı?

Eğer ilk sistemi alacaksanız Aerocool Zauron harici istediğiniz kasayı alabilirsiniz.
Çok teşekkürler hocam mesh tercih edeceğim.

Çok teşekkürler ancak 140 ve 280 GB modelinde sorunlu diye biliyordum.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Çok teşekkürler hocam mesh tercih edeceğim.

Çok teşekkürler ancak 140 ve 280 GB modelinde sorunlu diye biliyordum.
Silverstone varken ben diğerlerine bakmam.

Bu benim çok RGB sevmememden dolayı büyük ihtimalle.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Evet, sorun yok ama önermiyorum gene de. Pek emin değilim ama biraz şans meselesi mi neydi?
En azından benim bildiğim 120 ve 240 modelleri bir o kadar sorunluyken 480 olanı bir o kadar sorunsuz.

Yine pek güvenilmez ancak iş hazır sisteme gelince işler biraz değişiyor.

HoYeon Jung

80+ Gold
En azından benim bildiğim 120 ve 240 modelleri bir o kadar sorunluyken 480 olanı bir o kadar sorunsuz.

Yine pek güvenilmez ancak iş hazır sisteme gelince işler biraz değişiyor.
Yani değiştirme özelliği varsa ben değiştirirdim, ancak Gaming Gen gibi değiştirilmiyorsa değiştirmez, M.2SSD almak için para biriktirirdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,157
Üyeler
164,624
Son üye
ouzkn7
Top Bottom