Neler Yeni

Bu 3 telefondan hangisini almaloyim

Furkan008

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Furkan
Arkadaşlar öğrenciyim 15 bütçem var ve üç seçeneğim var

Iphone 11 tr 128 gb ekran değişmiş 14 bin
Iphone 11 pro yd 256 galiba sorunsuz 12 bin
Samsung s22 ultra sorunsuz 15 bin

Hepsi ikinci el iphone 7 kullanıyorum şuan samsung geçmem sorun yaratmaz ancak iphone ye olunca tek hat olduğu için e sim kullanmam sorun çıkartır bana bu durumda iki seçeneğe düşüyoruz 11 tr mi yd s22 ultra mi sizce oyun çok oynamıyorum hangisi daha iyi uzun götürür alıcı kullanabilirim (batarya önemli)

ugurcamm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Uğur Çam
Batarya önemliyse iPhone bakmayın hocam. Kendim cebimde sarj aleti ile dolaşıyorum.

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
XXXX

Hepsi ikinci el iphone 7 kullanıyorum şuan samsung geçmem sorun yaratmaz ancak iphone ye olunca tek hat olduğu için e sim kullanmam sorun çıkartır bana bu durumda iki seçeneğe düşüyoruz 11 tr mi yd s22 ultra mi sizce oyun çok oynamıyorum hangisi daha iyi uzun götürür alıcı kullanabilirim (batarya önemli)
s22

Furkan008

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

A_M_D_C_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
AMDci
elindeki iphone 7yi 3-3.5kya satıp sıfır s22 düşünebilirsin. uğraşamam dersen s22u ama yd rahat eder misin bilemem.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Arda Teksin

11pro yd temiz sağlamsa al yılbaşına az kaldı 4 ay kullanırsın 4 ayda e sim yaparsın kalanındada çift telefon gezersin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu s22 ultrada falan server kayıt işleri falan var bunlar ne peki biliyor musunuz
Evet var fakat telefonundan sim kartı çıkarırsan veya telefonu sıfırlarsan tekrardan kapanıyor ve asla açılmıyor diye biliyorum arkadaşım almanyadan 24 ultra almıştı server kayıt yaptırdı fakat telefonu sıfırlayınca bida açılmadı garantiye gönderdi 2 aydır garantide cihaz.

Furkan008

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Furkan
11pro yd temiz sağlamsa al yılbaşına az kaldı 4 ay kullanırsın 4 ayda e sim yaparsın kalanındada çift telefon gezersin.
E sim ile uğraşmak istemiyorum ondna dolayı ul tra daha mantıklı geliyor çift fizikisim var çünkü

şahin doğan

80+ Platinum
Bu cihazlar artık alınabilecek cihazlar değil. Elinde olsa kullan ama alınması sıkıntı. Bu bütçede veya 1-2 tık üstünde bir çok yönüyle başarılı cihazlar var.
A55, Honor 90. Bunlara bütçe yetiyorsa veya bunların temiz 2. ellerini almak daha mantıklı.

Furkan008

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Furkan
elindeki iphone 7yi 3-3.5kya satıp sıfır s22 düşünebilirsin. uğraşamam dersen s22u ama yd rahat eder misin bilemem.
Hocam samsung alırsam ultra tercihim olur ua

Bu cihazlar artık alınabilecek cihazlar değil. Elinde olsa kullan ama alınması sıkıntı. Bu bütçede veya 1-2 tık üstünde bir çok yönüyle başarılı cihazlar var.
A55, Honor 90. Bunlara bütçe yetiyorsa veya bunların temiz 2. ellerini almak daha mantıklı
Kesinlikle katılıyorum sana ama gidil a serisi almak istemiyorum

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Arda Teksin
E sim ile uğraşmak istemiyorum ondna dolayı ul tra daha mantıklı geliyor çift fizikisim var çünkü
ozaman yılbaşını beklemenızı öneririm birkaç yerde yılbaşında çift fiziksel 4+4 olayı iptal olcakmıs dıyolardı 1e takılan sim 2.imei de aktif edecek diyolardı ne kadar doğru bılmıyorum.

A_M_D_C_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
AMDci
Hocam samsung alırsam ultra tercihim olur ua

sıfır ve tr cihazı olur diye önerdim ama tercih sizin tabii ki. yd kullanmak zorlamazsa tabii ki ultra alın düşünmeden. iphone 11 ile kıyaslamanız hakaret olur.

şahin doğan

80+ Platinum
A55 başarılı bir cihaz hocam. Aşırı güçlü olmasa da orta seviye artık belli bir gücü sunuyor. Kamerada emin olun bir seviyede tatmin eder. Bataryası zaten senin önerdiğin cihazlardan iyi olacak orası garanti. Güncelleme ömrü fazla, garantisi olur, sorun çıkarsa kafan ağrımaz.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Volkan

S22ultra sorunsuz

Top Bottom