asus tuf k7 çok güzel klavye internetten incelemelerine bakarmısın belki hoşuna giderLogitech G513
Asus ROG Falchion Wireless
Asus ROG Strix Scope/RD NX
SteelSeries Apex 5
apex 5 en iyisi gibi geldi led ekran ses tekerleği falan bir kısım mekanik bir kısım yarı mekanik diyor lütfen yardım ederseniz sevinirim
turkcell pasaj dan alıcam finale bunları bıraktım o yüzden sence nasıl bu kalvyelerasus tuf k7 çok güzel klavye internetten incelemelerine bakarmısın belki hoşuna gider
bana hediye gelicek ürünler sadece seçim yapmam gerekalıcağın fiyatlarıda karşısına yazsaydın iyi olurdu
bence hepsi iyi klavyeler ben küçük klavye sevdiğim için rog falchion wireless seçerdimLogitech G513
SteelSeries Apex 5
apex 5 en iyisi gibi geldi led ekran ses tekerleği falan bir kısım mekanik bir kısım yarı mekanik diyor lütfen yardım ederseniz sevinirim
Pasajdan nası hediye alıyosun aga?bana hediye gelicek ürünler sadece seçim yapmam gerek
asus rog strıx ı arkadasım kullanıyor cok yumusak bır klavye oyun ıcın bırebır cok hızlı tepkımesı var/apex 5 te cok saglam bır klavye tekerlek felan hosuna gıdıyorsa al yanı ama bu ıkısınden baskasını sakın alma cok ıyı ıkısıde dıgerlı bunların yanında tırt.Logitech G513
SteelSeries Apex 5
)))) sonuçta ben kullanıcam ya kanka en iyisi hangisiyse onu istiyorum bu fiyatların hepsi dolar'dan kaynaklı çünküHediye gelecekse en pahalısı hangisiyse onu seç ")))
kanks telefon fatura mı teyzem ödüyor o şekildePasajdan nası hediye alıyosun aga?