n7cati
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,264
Hiçbirisini almamalısın hepsi birbirinden kötü. Konudan bağımsız bilgisiz arkadaşlar yorum yapmış ancak kimse hepsinin beş para etmeyeceğini belirtmemiş. Sadece samsung bi tık iyi.Merhabalar yoğun araştırmalarım ve fiyat-performans açısından 4 monitör arasında cidden çok kaldım. Sizce hangisini almalıyım detayları ile belirtirseniz çok sevinirim.
ASUS 23,8" VG249QM1A 1Ms 270Hz DP HDMI FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 23,8" VG249QM1A 1Ms 270Hz DP HDMI FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
![]()
Twısted Mınds TM24FHD280IPS 24.5" 280 HZ 1 MS Hdmı Dp Ips Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Twısted Mınds TM24FHD280IPS 24.5www.n11.com
![]()
25" Odyssey G4 240Hz G-Sync Oyun Monitörü - Samsung Türkiye
25 inç Full HD 240Hz 1ms HDR10 IPS Panel Nvidia G-Sync Black Odyssey G4 G40B Oyun Monitörü ls25bg400euxuf satın alın. Samsung Türkiye’den Bilgi alın.www.samsung.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
AOC 24G2ZE/BK Monitör
AOC 24G2ZE/BK Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Bunu veya Samsung g4'ü alabilirsiniz fakat diğerlerinden uzak durun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kardeşim monitörün standı 5 para etmez , hoparlörü kalitesiz paneli diğer tuflara göre yetersiz. Sırf asus diye onu önermeyin marka bağımlılığı yapmayın. Benim 2 monitörümde asus fakat gidip sırf asus kullanıyorum diye asusun alt modelini önermiyorum.Asus al
Son düzenleme: