Yardım Bu 5 Telefondan Hangisini Almak Mantıklı

F4IRFL4Y

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,432
Çoklu Konu, Spam
Selamlar Beyler Bu 5 Tane Telefondan Hangisini Almak Mantıklı ? Benim Gönlüm A56'da 6 Yıl Güncelleme Garantisi Verdiğinden Ama Poco X7 PRO'da Güçlü Cihaz Ve 12 GB - 512 GB Yani Bu Fiyata Ama 3 Yıl Sonra Çöp Olacak Honor 400'de Güzel İndirim Olursa Bakacağım

Not : Kasım İndirimlerinde Hepsinde En Az 2 K İndirim Olursa Alacağım Ona Göre Değerlendirin

@ölücüadam42 - @Mert_007

Düzeltme : Modaratörler Dalga Mı Geçiyor ? Önceki Konularda Tek Tük Bütçe İle Model Soruyorum Burda 5 Tane Cihaz Soruyorum Adamlar Bana Konu Yükselt Diyor Önceki Konum İle Bunla Ne Alakası Var Konunun Çoklu Konudan Uyarı Alıyorum ? 2 Yıldır Uyarı Yemiyorduk Gene Başladık Kendileride Biliyor Üstelik Çoklu Konu Olmadığını Konuyu Kitlemiyorlar Benden Önce 3 Tane Rapor Attım Adamlar Rapora Bakmıyor Bana Uyarı Veriyor Boş Yere Üstüne Cezanın Bitme Süreside Süresiz :D Dalga Mı Geçiyorsunuz Abi Siz Benle :D

1761646676330.webp
1761646695970.webp

Son düzenleme:
Bende Kasım indirimleri için sıralama yaptım sırasıyla a36-honor400-a56 şeklinde hangisinde indirim olursa almayı düşünüyorum.

Realme sanırım Türkiyeden çıktı deniyordu karışık o tarafta durumlar zaten güncelleme de sınırlı.

Poco x7 Pro da güzel telefon oyuncu tarafına daha yakın kamera performansı pek beğenilmiyor ek olarak şebeke sorunları ve ısınma problemlerinden şikayetçi olanlar var yazılım tarafı zayıf sanırım.

Ben günlük kullanıcı olarak yazdığım sıralamayı takip edeceğim a56 da iyi bir indirim olursa zorlarım şahsen kamera biraz daha önde diğerlerine göre çünkü.

Selamlar Beyler Bu 5 Tane Telefondan Hangisini Almak Mantıklı ? Benim Gönlüm A56'da 6 Yıl Güncelleme Garantisi Verdiğinden Ama Poco X7 PRO'da Güçlü Cihaz Ve 12 GB - 512 GB Yani Bu Fiyata Ama 3 Yıl Sonra Çöp Olacak Honor 400'de Güzel İndirim Olursa Bakacağım

Not : Kasım İndirimlerinde Hepsinde En Az 2 K İndirim Olursa Alacağım Ona Göre Değerlendirin

@ölücüadam42 - @Mert_007

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
a56
oyun ıcın alacaksan x7 pro ve bıde telefon sogutucu al

Bende Kasım indirimleri için sıralama yaptım sırasıyla a36-honor400-a56 şeklinde hangisinde indirim olursa almayı düşünüyorum.

Realme sanırım Türkiyeden çıktı deniyordu karışık o tarafta durumlar zaten güncelleme de sınırlı.

Poco x7 Pro da güzel telefon oyuncu tarafına daha yakın kamera performansı pek beğenilmiyor ek olarak şebeke sorunları ve ısınma problemlerinden şikayetçi olanlar var yazılım tarafı zayıf sanırım.

Ben günlük kullanıcı olarak yazdığım sıralamayı takip edeceğim a56 da iyi bir indirim olursa zorlarım şahsen kamera biraz daha önde diğerlerine göre çünkü.
A36 alma kamerası berbat
a56
oyun ıcın alacaksan x7 pro ve bıde telefon sogutucu al
Oyun Oynamıyorum Sosyal Medya Sadece A56 Ömürlük Gibi 2031 Yılına Kadar Telefon Gerektirmez Gibi Geliyor Benimde Bütçe 12-13 K'idi Sonra Millet 3 K Daha Koy A36 Al Dedi Sonra Onada 3 K Koy A56 Al Dedi Bende Bakıyorum İndirime Girerse Alacağım

Son düzenleme:

@ölücüadam42 - @Mert_007

Honor 400 > 12 pro > a56 > x7 pro > a36
Fiyatları göz önüne alınca benim sıralama böyle

Bütçe arttırmanın sonu yok bu arada. Beklentilerin çok değilse 12 pro'yu 4-5 yıl kullanırsın

@ölücüadam42 - @Mert_007

Ben olsam A56 derim hocam uzun kullanım ve yazılımından dolayı. X7pro donanım olarak iyi olsa da bir o kadarda yazılım olarak berbat. Yazılım çok önemli değilse düşünebilirsiniz. Honor 400de çok güzel telefon ama 18k civarındaydı fiyatı hep artınca bana o kadar cazip gelmemeye başladı. Birde geçen 14.5k dan mı ne verdiler. Hani benim gözüm soğudu diyim. Telefon güzel o anlamda lafım yok ama bence honor 400 iyi indirime girmezse biraz geç kaldınız almak için. Ha alınmaz mı yine alınır ama dediğim gibi biraz can sıkan bir durumda.
Realme 12pro ise tam bütçe cihazı. A56 ile arasında 2 Kat fiyat farkı var nerdeyse. A56 olmazsa A36 ya da Realme 12 Pro da bakabilirsiniz. Birde uzaktan bakınca A36 ile A56 ile çok fark yok gibi olsada sanırım A56 da aliminyumdu kasa. Eğer iyi indirme girer bütçe zorlanmazsa zaten s24fe ile çok bir fiyat farkı kalmıyor a56nın şuan. Denk gelirse s24fe olmazsa bütçeye göre bakarsınız.

Son düzenleme:
xiaomi 15t pro nasıl sizce beyler

Ben olsam A56 derim hocam uzun kullanım ve yazılımından dolayı. X7pro donanım olarak iyi olsa da bir o kadarda yazılım olarak berbat. Yazılım çok önemli değilse düşünebilirsiniz. Honor 400de çok güzel telefon ama 18k civarındaydı fiyatı hep artınca bana o kadar cazip gelmemeye başladı. Birde geçen 14.5k dan mı ne verdiler. Hani benim gözüm soğudu diyim. Telefon güzel o anlamda lafım yok ama bence honor 400 iyi indirime girmezse biraz geç kaldınız almak için. Ha alınmaz mı yine alınır ama dediğim gibi biraz can sıkan bir durumda.
Realme 12pro ise tam bütçe cihazı. A56 ile arasında 2 Kat fiyat farkı var nerdeyse. A56 olmazsa A36 ya da Realme 12 Pro da bakabilirsiniz. Birde uzaktan bakınca A36 ile A56 ile çok fark yok gibi olsada sanırım A56 da aliminyumdu kasa. Eğer iyi indirme girer bütçe zorlanmazsa zaten s24fe ile çok bir fiyat farkı kalmıyor a56nın şuan. Denk gelirse s24fe olmazsa bütçeye göre bakarsınız.
S24FE 8 KFark Çok Fazla Onu Asla Alamam Şimdi İnceleme İzledim Honor 400 İle A56 Arasında Kaldım Honor 400 Daha İyi Gibi Geliyor 80 Watt Şarj + İçinden 100 Watt Adaptör Çıkıyor + 14 Yapay Zeka Özelliği + 200 Mp Kamera Felan Derken A56 Tek İyi Yanı 6 Yıl Güncelleme Gibi Geliyor Ve Honor 400 Daha Ucuz

Kısaca Şöyle Diyorum : A56 Honordan Daha Düşük Bir Fiyata İnerse Yada Gerçekten Güzel İndirime Girerse A56 Honor İndirime Girerse Honor 400 Sence Doğru Bir Düşünce Mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,993
Üyeler
183,674
Son üye
alpergklp
Geri