Neler Yeni

Yardım Bu 7800xt iyi mi sizce

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Arda
Bu çok güzel ozaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

bütçe meselesi bütçem olursa geçerim elime ne kadar para geçeceğine bağlı hem üni masraflarım vs olucak ondan dolayı şuan 5600x satıp 5800x3d gibi duruyor
5800x3d de pahalı onda söyledim. Drr5 bir anakart işlemci ram falan alınır

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Arda
5800x3d o kadar pahalı mı

Yabi su fiyatları vereceğinize DDR 5 daha mantıklı

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Furkan

Yabi su fiyatları vereceğinize DDR 5 daha mantıklı
Evet bu fiyatlara ddr5 daha mantıklı bakacaz hocam yaza daha çok var

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Ahmet Berat AĞCA
Fiyattan bağımsız Sapphire Pulse lar güzel modellerdir üzmezler. Konu ileride biraz sapmış sonradan soru neye evrildi bilmiyorum.

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Ahmet Berat AĞCA
pulse değil pure bu pulselar daha ucuz oluyor
Uyku sersemliği mb. Pulse lara alışmışım.
Pure lar, pulse lardan bi tık daha iyi modellerdir. Yanlış hatırlamıyorsam Pulse lara nazaran mhz farkları vardı.

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Furkan
Fiyattan bağımsız Sapphire Pulse lar güzel modellerdir üzmezler. Konu ileride biraz sapmış sonradan soru neye evrildi bilmiyorum.
amd ekran kartına ön yargım vardı ama denemek istedim nvidia almak için bekliyebiliceğim 1 ayım daha yok

Pure lar, pulse lardan bi tık daha iyi modellerdir. Yanlış hatırlamıyorsam Pulse lara nazaran mhz farkları vardı.
Üzmeyecekse 21K ya worth denebilir o zaman

Hocam birde sizce ekran kartının darboğaza yapmasında bir sorun olur mu 5600x le 2k da çoğu oyunda darboğaz mevcut ama oynanılabilir seviyede oluyor sizce sorun çıkarır mı

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Ahmet Berat AĞCA
Üzmeyecekse 21K ya worth denebilir o zaman
Fena değil. Herkesin dediği gibi 7900 GRE de denk geliyor ancak 7900 GRE ve 7800 XT nin arasında kafaya takacak performans farkından ziyade "aynı fiyatta daha iyi ise bunu alayım" tarzı bişey hakim. Pure olması güzel bir artı.

Hocam birde sizce ekran kartının darboğaza yapmasında bir sorun olur mu 5600x le 2k da çoğu oyunda darboğaz mevcut ama oynanılabilir seviyede oluyor sizce sorun çıkarır mı
5600 X olması yüzünden thermal throttle yemez ise sorun olmaz. Şu anki hali ile 7700 XT veya 4070 civarı performans çıkarıyordur diye düşünüyorum.

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Furkan
Fena değil. Herkesin dediği gibi 7900 GRE de denk geliyor ancak 7900 GRE ve 7800 XT nin arasında kafaya takacak performans farkından ziyade "aynı fiyatta daha iyi ise bunu alayım" tarzı bişey hakim. Pure olması güzel bir artı.
Ben iki fanlı giriş modellerinden ziyade bir alt versiyonun biraz orta veya üst seviye modellerini tercih eden tiplerdenim ve zaten üst seviye bir kart aldığım için bunla alakalı bir sorunum olmuyacak gibi duruyor

5600 X olması yüzünden thermal throttle yemez ise sorun olmaz. Şu anki hali ile 7700 XT veya 4070 civarı performans çıkarıyordur diye düşünüyorum.
İşlemciye o.c yapsam zaten 214xt hava soğutucum var elimde

Umarım bu tarz bir sorun yaşamam olmadı işlemci upgrade etmek için biraz hızlı davranırım

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
umut
İşlemcim 5600x yetmiyor yetse gre bakardım
yine arkadaşa katılıyorum 2-3 önce 6800 xt ile topladım sistemi darboğaz yok denebilir gördüğüm kadarıyla dying light 2 de yapıyor sadece bu tarz oyunlar dışı sorun olmaz hocam fazla alın geçin bence

5800x3d almaya çalışmak yerine am5 sisteme geçmeniz aşağı yukarı aynı fiyat hatta belki daha uyguna olup çok daha ileriye dönük olacaktır hocam 5800x3d almayı hiç düşünmeyin bence direkt ölü yatırım sıfırdan sistem alınacaksa da biraz daha para biriktirilebilirse 5 6k fazla verip am5 geçmenin ilerde çok daha mantıklı olacağını düşünüyorum

TahinPekmez

80+ Silver
ben sana mı demiştim alma diye. 1 daha ver nitro+ al

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Furkan
yine arkadaşa katılıyorum 2-3 önce 6800 xt ile topladım sistemi darboğaz yok denebilir gördüğüm kadarıyla dying light 2 de yapıyor sadece bu tarz oyunlar dışı sorun olmaz hocam fazla alın geçin bence

5800x3d almaya çalışmak yerine am5 sisteme geçmeniz aşağı yukarı aynı fiyat hatta belki daha uyguna olup çok daha ileriye dönük olacaktır hocam 5800x3d almayı hiç düşünmeyin bence direkt ölü yatırım sıfırdan sistem alınacaksa da biraz daha para biriktirilebilirse 5 6k fazla verip am5 geçmenin ilerde çok daha mantıklı olacağını düşünüyorum
5700x3d alabilirim aslında veya düz 5800x

ben sana mı demiştim alma diye. 1 daha ver nitro+ al
O 1 i vermek için psu dan felan kısmam gerekiyor ona da gerek yok bütçemin çıktığı alabildiğimin en iyisini aldım zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,008
Üyeler
161,376
Son üye
eşşektuccari55
Top Bottom