Yardım BU ADAM KONUSUNDA NAPMALIYIM? TİCARET

sattığım mal verirken çalışıyorsa sonrası beni gram ilgilendirmez. kulaklık sattım. steelseries xbox editon adama defalarca söyledim. bak bu pc ye kablosuz bağlanmaz bunun için adaptör alman lazım diye. aldı eve gitti dedi ki kablosuz bağlanmıyor. ee dedim ben sana bunu. geri al dedi almadım. kusura bakmasın. belki içinden parça aldı bana bozuğu iteleyecek. hiç umrumda olmaz.
e bir zahmet alma dostum aynı şey mi?

e bir zahmet alma dostum aynı şey mi?
kral aynı şey. ikinci el aldın verdin. olay orada bitti. eğer adam kusuru bilerek itelemeye kalktıysa yine alarak doğrusunu yapmış. ama bende sorun yokken karşı bozuk dese blokla geç. kaç kere dolandırdılar beni adamlara yazdım almadılar. oyaladılar bilmem ne

kral aynı şey. ikinci el aldın verdin. olay orada bitti. eğer adam kusuru bilerek itelemeye kalktıysa yine alarak doğrusunu yapmış. ama bende sorun yokken karşı bozuk dese blokla geç. kaç kere dolandırdılar beni adamlara yazdım almadılar. oyaladılar bilmem ne
Katılıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu sahibini evinden aldılar heralde

gercekten bozuk olmasa adam bu kadar ugrasir miydi acaba dusundurucu

adam gelmeden polisi araması saçma. Adam gelmediyse polis hayırdır çeker muhtemelen

Adam geldi paşa paşa parasını aldı gitti, polis çağırdık polis te de iş yok. Aileye laf gitmesin diye uğraştık adamla bağırışmamızda onlarda indi. Adam komisermiş. Kafayı yiyorum sinirden, polis geldi adamla uğraşma parasını ver gitsin diyor. Annem babam daha komisere yaranmaya çalışıyor. Durduk yere adımız dolandırıcıya çıktı ayıplı mal bize kitlendi. Yok mahkemeyle uğraşma yok bu şu. Uzun lafın kısası adam geldi test etmedi aldı gitti 24 saat kullandı verdi miss. Hayırlı akşamlar

La çocuk mesaj atmıyo bayadır bir şey mi oldu reis ?

adam gelmeden polisi araması saçma. Adam gelmediyse polis hayırdır çeker muhtemelen
Öyle oldu yav sonra gitti geri geldi.

Adam geldi paşa paşa parasını aldı gitti, polis çağırdık polis te de iş yok. Aileye laf gitmesin diye uğraştık adamla bağırışmamızda onlarda indi. Adam komisermiş. Kafayı yiyorum sinirden, polis geldi adamla uğraşma parasını ver gitsin diyor. Annem babam daha komisere yaranmaya çalışıyor. Durduk yere adımız dolandırıcıya çıktı ayıplı mal bize kitlendi. Yok mahkemeyle uğraşma yok bu şu. Uzun lafın kısası adam geldi test etmedi aldı gitti 24 saat kullandı verdi miss. Hayırlı akşamlar

Öyle oldu yav sonra gitti geri geldi.
Üründe ne sorun varmış

Bende gidim bi iş beceremeyip polis olayım sonrasında ikinci el ürün alıp kullanıp iade ederim.

Üründe ne sorun varmış
Valla bende bilmiyorum yarın gidip apple’a göstereceğim.

Ekler

• 5bdd6aee-b652-4f5f-86cb-7395b676f634.jpeg
    5bdd6aee-b652-4f5f-86cb-7395b676f634.jpeg
    709.1 KB · Hit: 90
adam bataryayı mı söktü acaba la fake batarya mı taktı acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,531
Üyeler
184,942