Neler Yeni

Çözüldü✓ Bu adamın kıymetini bilin

IceWizard

80+
Abdullah abinin çıkardığı sistemi gördüm, gerçekten helal olsun. O fiyata öyle bi sistem... Ben bu sene İngiltereye taşındım ve ben bile burda o sistemi toplamaya kalktığımda TL bazında çok daha pahalıya geliyor, şu anda burda toplayıp da daha ucuza gelmeyen tek sistem, muhteşem bi indirim yaptırmış sizin için, ben almak için baktım hemen ama yurtdışına gönderim yok İtopyada, @Abdullah Hacıgül abi gerçekten çok tebrik ederim, helal olsun sana, piyasadaki diğer kişilerden ziyade cebini değil gerçekten sadece takipçilerini düşünüyorsun, bunu görünce senin de küçükken bilgisayar alabilmek için çok uğraşlar verdiğini anlayabiliyoruz, şayet empati yapıyorsun, ben alamasam da takipçilerin adına sana çok teşekkür ederim, diyecek başka bir şey bulamıyorum, keşke yurtdışına da gönderim olsaydı, ben de aynı sistemin 3100'lüsünü toplicam mecbur hem de daha pahalıya geliyor, hüüüüüüüüüüğğ :cry:

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Abdullah abinin çıkardığı sistemi gördüm, gerçekten helal olsun. O fiyata öyle bi sistem... Ben bu sene İngiltereye taşındım ve ben bile burda o sistemi toplamaya kalktığımda TL bazında çok daha pahalıya geliyor, şu anda burda toplayıp da daha ucuza gelmeyen tek sistem, muhteşem bi indirim yaptırmış sizin için, ben almak için baktım hemen ama yurtdışına gönderim yok İtopyada, @Abdullah Hacıgül abi gerçekten çok tebrik ederim, helal olsun sana, piyasadaki diğer kişilerden ziyade cebini değil gerçekten sadece takipçilerini düşünüyorsun, bunu görünce senin de küçükken bilgisayar alabilmek için çok uğraşlar verdiğini anlayabiliyoruz, şayet empati yapıyorsun, ben alamasam da takipçilerin adına sana çok teşekkür ederim, diyecek başka bir şey bulamıyorum, keşke yurtdışına da gönderim olsaydı, ben de aynı sistemin 3100'lüsünü toplicam mecbur hem de daha pahalıya geliyor, hüüüüüüüüüüğğ :cry:
DADG-2 alabilirsin (!)

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Ok

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Bu arada, nasıl daha pahalıya geliyor :D

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,805
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Da 2 kadar indirimli olmasada beğendim bu sistemide

IceWizard

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olum ben mi yanlış hesapladım, neden kimse beğenmemiş sistemi?

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Sistem abartılacak kadar iyi değil bence. Beklentimin altında kaldı fakat parçaları tahmin etmiştim az da olsa :)

IceWizard

80+

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Amazondan ingiltereyi seçip toplayabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

sistem 5400 TL değil mi? Ben mi yanlış görüyorum ?
Doğru görüyorsun. https://www.itopya.com/dadg2-r5-260...gb-ddr4-240gb-ssd-1tb-disk-gaming-bilgisayar/
R5 3500X yapınca m2 ssd koyunca neredeyse aynı sistem oluyor. Kasası bir tık kötü bir de r5 3600 daha iyi, ve fiyat da 5250TL civarlarında oluyor. Sistem kötü demiyorum, beklentimin altına kaldı diyorum abartmaya gerek yok yani.

IceWizard

80+
Doğru görüyorsun. https://www.itopya.com/dadg2-r5-260...gb-ddr4-240gb-ssd-1tb-disk-gaming-bilgisayar/
R5 3500X yapınca m2 ssd koyunca neredeyse aynı sistem oluyor. Kasası bir tık kötü bir de r5 3600 daha iyi, ve fiyat da 5250TL civarlarında oluyor. Sistem kötü demiyorum, beklentimin altına kaldı diyorum abartmaya gerek yok yani.
Hmm anladım, ok veya tamam yazan arkadaşlar gibi boş yapmayıp açıkladığın için teşekkür ederim, normalde burda daha ucuza gelirdi, neden böyle oldu acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

TL'ye göre demeyeceksin. Birim olarak değerlendir. Biri 600 birimse öbürü 5000 küsür birim gibi.
Ülke ekonomilerini karşılaştırmıyorum kardeşim, ekonomi sorumlusu Abdullah abi mi? Ekonominin sorumlusu baştakiler, onların yüzünden buraya gelmek zorunda kaldım ben, şu an Trde aç kalırdım heralde

Top Bottom