5 bine aldim ben 7800x3d 16000bin tl eger ara model varsa bildiginiz duymak isterimbende hazır sistemle birlikte 7500f almıştım ve çok pişman oldum orta segment diye tanıtıyolar işlemciyi ama performansı oldukça vasattı hiç beğenmedim bu yüzden 7800x3d ye upgrade etmek zorunda kaldım. bence 8700f değilde bi tık daha zorlayıp daha yüksek işlemci bakman daha iyi olur.
7500f gayet orta bir işlemci sizi hangi konuda üzdü.bende hazır sistemle birlikte 7500f almıştım ve çok pişman oldum orta segment diye tanıtıyolar işlemciyi ama performansı oldukça vasattı hiç beğenmedim bu yüzden 7800x3d ye upgrade etmek zorunda kaldım. bence 8700f değilde bi tık daha zorlayıp daha yüksek işlemci bakman daha iyi olur.
7700x de harika bir işlemci bakabilirsin5 bine aldim ben 7800x3d 16000bin tl eger ara model varsa bildiginiz duymak isterim
Hocam zaten 7500f ile 7600 baya baya aynı işlemci çok az fark var aralarında7500f gayet orta bir işlemci sizi hangi konuda üzdü.
ben kendi işlemcim ile kıyaslama yapmadım zaten. fakat 7500f gayet yeterli bir işlemci.7700x de harika bir işlemci bakabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam zaten 7500f ile 7600 baya baya aynı işlemci çok az fark var aralarında
işlemci tabanlı oyunlarda aşırı düşük kalıyor maalesef. beklentiye göre değerlendirmek lazım bence kesinlikle orta segment değil7500f gayet orta bir işlemci sizi hangi konuda üzdü.
ben 7600 kullanıyorum çok memnunum valorant tarzı oyunlarda 600 fps civarı alıyorum bazen 1000i bile buluyoreğer
işlemci tabanlı oyunlarda aşırı düşük kalıyor maalesef. beklentiye göre değerlendirmek lazım bence kesinlikle orta segment değil
valorantta alırsın hocam zaten tarkov gibi optimazsyonu tam olmayan işlemci tabanlı oyunlarda 7500f çok low performans kalıyor. arkadaşda yükseltme yapıcaksa yaptığında değmeliben 7600 kullanıyorum çok memnunum valorant tarzı oyunlarda 600 fps civarı alıyorum bazen 1000i bile buluyor
hocam optimizasyonun kötü olması işlemcinin berbat olduğu anlamına gelmez arkadaşta 4080 sistem var fortnite 100 fps alıyor ortalama tamamen optimizasyon sorunu.valorantta alırsın hocam zaten tarkov gibi optimazsyonu tam olmayan işlemci tabanlı oyunlarda 7500f çok low performans kalıyor. arkadaşda yükseltme yapıcaksa yaptığında değmeli
Ben sistemi yeni topladim yukseltme yapicayagimvalorantta alırsın hocam zaten tarkov gibi optimazsyonu tam olmayan işlemci tabanlı oyunlarda 7500f çok low performans kalıyor. arkadaşda yükseltme yapıcaksa yaptığında değmeli
bence 1-2 yıl sonra yap senin işlemci gayet iyi.Ben sistemi yeni topladim yukseltme yapicayagim