Neler Yeni

RTX 4070 İçin Darboğaz Yapmayacak İşlemci Önerisi

Captain Barbossa

80+ Bronze

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,049
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Recep kurt
Başka bir konusunda anakartının MSI PRO B550M-P GEN3 olduğunu yazmış. Markanın resmi işlemci destek sayfasında Ryzen 5 7500F bulunmuyor. Daha ne kadar kanıtlayabiliriz bilmiyorum. :peepo1:
Başka bir konusunda anakartının MSI PRO B550M-P GEN3 olduğunu yazmış. Markanın resmi işlemci destek sayfasında Ryzen 5 7500F bulunmuyor. Daha ne kadar kanıtlayabiliriz bilmiyorum. :peepo1:
Vallaha ne yapcak bilmiyorum işlemci geldikten sonra bakıcaz

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,049
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540

Vallaha ne yapcak bilmiyorum işlemci geldikten sonra bakıcaz
Bilgisayarcıya neden bu kadar güveniyorsun bilmiyorum belki tanıdıktır ama verdiği bilgi yanlış. Umarım bir plan yapıp bilerek yanlış bilgi vermiyordur. Çünkü işlemci geldiğinde onu anakarta takması fiziksel olarak imkansız.

İstersen fotoğraflarla da göstereyim. İlk fotoğraf senin anakartının işlemci soketi. İkinci ise 7500F için gerekli olan soket. Yani nasıl anlatılır bilmiyorum ama 43 numara ayakkabı giyen bir kişiye 36 numara ayakkabı giydiremezsin, imkansız.
AM4 - Vikipedi
LOTES-FOXCONN Socket AM5 LGA1718 İşlemci Değişim Soketi Yuvası

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Recep kurt
Onu bunu boşverinde bu 7500f 1080p çok dar boğaz yaparmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarcıya neden bu kadar güveniyorsun bilmiyorum belki tanıdıktır ama verdiği bilgi yanlış. Umarım bir plan yapıp bilerek yanlış bilgi vermiyordur. Çünkü işlemci geldiğinde onu anakarta takması fiziksel olarak imkansız.

İstersen fotoğraflarla da göstereyim. İlk fotoğraf senin anakartının işlemci soketi. İkinci ise 7500F için gerekli olan soket. Yani nasıl anlatılır bilmiyorum ama 43 numara ayakkabı giyen bir kişiye 36 numara ayakkabı giydiremezsin, imkansız.
AM4 - Vikipedi
Bakalım ne yapcak babamın tanıdığı biri daha öncesinde samimiyetleri varmış

Captain Barbossa

80+ Bronze

AM4 - Vikipedi
Bunu konu sahibi arkadaşın bilgsayarcısna göstermek lazım mümkünse göstersin kendisi. Ayrıca arkadaşın sorduğu soru 7500f full hd sorun yaratmaz kartına.

Fakat am5 bir anakrt ve ram alacak 7500f le davam edecekse.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Recep kurt
Bunu konu sahibi arkadaşın bilgsayarcısna göstermek lazım mümkünse göstersin kendisi. Ayrıca arkadaşın sorduğu soru 7500f full hd sorun yaratmaz kartına.

Fakat am5 bir anakrt ve ram alacak 7500f le davam edecekse.
Saol reis ama bizim bilgisayarcı az şerefsizilik var babama saygısızlık olmasın diye bişey demiyorum

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,049
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Onu bunu boşverinde bu 7500f 1080p çok dar boğaz yaparmı

Bakalım ne yapcak babamın tanıdığı biri daha öncesinde samimiyetleri varmış
1080P'de sorun olmaz kullanabilirsin. 7500F+4070 Super ikilisini kullanan çok kişi var ki senin kartın 4070 zaten. Darboğaz konusu için bu videoyu izleyebilirsin.

Onun ne yapacağı değil senin ne yapacağın önemli. İşlemci geldiğinde anakarta takamayacak ve anakart+ram alınması gerektiğini söyleyecek. Bu da en azından +7000 TL'lik bir masraf demek. Cüzdanını ona göre hazırlamanı öneririm.

Captain Barbossa

80+ Bronze
Saol reis ama bizim bilgisayarcı az şerefsizilik var babama saygısızlık olmasın diye bişey demiyorum
Anladım eyvallah, babanızla sıkntı olmasın diyorsan ona bir daha gitmemek daha iyi olur, yukarda yazdığım gibi. Sadece tavsiye bu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Recep kurt
1080P'de sorun olmaz kullanabilirsin. 7500F+4070 Super ikilisini kullanan çok kişi var ki senin kartın 4070 zaten. Darboğaz konusu için bu videoyu izleyebilirsin.

Onun ne yapacağı değil senin ne yapacağın önemli. İşlemci geldiğinde anakarta takamayacak ve anakart+ram alınması gerektiğini söyleyecek. Bu da en azından +7000 TL'lik bir masraf demek. Cüzdanını ona göre hazırlamanı öneririm.
Saol dostum

Anladım eyvallah, babanızla sıkntı olmasın diyorsan ona bir daha gitmemek daha iyi olur, yukarda yazdığım gibi. Sadece tavsiye bu.
Zaten sonkez adamla konuşcam

RAM niye hocam

Top Bottom