Neler Yeni

Yardım Bu anakart alınır mı??

SerdarT35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Serdar Totuzbeş
Şimdi sen bana 2. el parçalarsa sistem topla demiyormusun? neden toplamadan diye sorarsan 2. elle uğraşamam birde yaşadığım ilde 2. el ürünler çok az o yüzden zaten dediğin sistemleri toplamadım.
Aynen kardeşim noname bir firmanın kaç yıllık anakartının sıfır olduğuna inandın, git pg ile al. Ben izmire göre ebesinin hörekesinde kalan gümüşhaneden ekran kartı aldım.

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
A''

Evde eski kasa ddr2 falan ona anakart arıyorum bütçem yok 2. elede yönelemem zaten çok yüksek oyun performansı beklemiyorum yeterki zırt pırt arıza falan vermesin bozulmasın.

Sizce alınır mı??
metekral123 böyle saçma sapan çok eski parçalarla sistem toplayacaığa hiç toplama. ya 2. el dell ofis bilgisayarı veya laptop falan ya da en iyi çözüm olarak yaz tatilinde yaşın farketmez en azından 1 ay çalış paranı biriktir. bunlara para harcanmaz ziyan etme paranı

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Kerem Eldes
allah rızası için gidip dolaptan ya da sahibinden param güvende ile a320+2200g+2x8 ram yap
Evet bu konuda haklı ikinci el gidip almaya uğraşamazsanız bu şekilde de çözebilirsiniz. Trendyol gibi bir yerden almaktan farkı olmayacak... zaten dolap trendyolun :whistle:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten 0 olmasını beklemiyorum temiz olsun yeter
Hocam herkesin dediği gibi sıfır olması önemli değilse, temiz olsun yeterse gidip trendyol dolap, ya da sahibinden param güvende ile alabilirsiniz parçaları temiz bir şekilde

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,453
İsim
1
Evet bu konuda haklı ikinci el gidip almaya uğraşamazsanız bu şekilde de çözebilirsiniz. Trendyol gibi bir yerden almaktan farkı olmayacak... zaten dolap trendyolun :whistle:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam herkesin dediği gibi sıfır olması önemli değilse, temiz olsun yeterse gidip trendyol dolap, ya da sahibinden param güvende ile alabilirsiniz parçaları temiz bir şekilde
ben bu arkadaşa 3 aydır sistem toplatamadım nerde ddr2 ddr3 1000tl ye anakart var 3 aydır gelip onları atıyor

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Kerem Eldes
ben bu arkadaşa 3 aydır sistem toplatamadım nerde ddr2 ddr3 1000tl ye anakart var 3 aydır gelip onları atıyor
O zaman belki de onu olduğu gibi sevip ddr3 sevdasında destek olmamız lazım :D

Top Bottom