drushop
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
anakart abden gelmiş sıfırmış öyle diyo ibana para at kargoliyim dedi alsam sıkıntı cıkarmı
Kankam özel yapım bir bilgisayarın anakartına benziyor, bence alma, normal kasalarda kullanamazsın gibi gözüküyor. Normal bir anakart al bence, daha garanti olur. Anakartların 2. elleri cidden riskli olabiliyor.anakart abden gelmiş sıfırmış öyle diyo ibana para at kargoliyim dedi alsam sıkıntı cıkarmı
+9999999Kankam özel yapım bir bilgisayarın anakartına benziyor, bence alma, normal kasalarda kullanamazsın gibi gözüküyor. Normal bir anakart al bence, daha garanti olur. Anakartların 2. elleri cidden riskli olabiliyor.
saolun abi bi anakart önerebilir misiniz? 2. elKankam özel yapım bir bilgisayarın anakartına benziyor, bence alma, normal kasalarda kullanamazsın gibi gözüküyor. Normal bir anakart al bence, daha garanti olur. Anakartların 2. elleri cidden riskli olabiliyor.
İkinci el piyasasına malesef pek hakim değilim, düzgün bir şey önermem zor. Ama hangi işlemciyi ve erkan kartını kullandığını söylersen öneri yapabilirim 0 anakart yani.saolun abi bi anakart önerebilir misiniz? 2. el
Hocam işlemcin ne?saolun abi bi anakart önerebilir misiniz? 2. el
Dostum işlemci ram ve anakart için bütçen ne kadar? Hepsini değiştirmen gerek.700e kadar cıkabilirim
onu suan bilemiyorum önceliğim anakartDostum işlemci ram ve anakart için bütçen ne kadar? Hepsini değiştirmen gerek.
sırayla almayı düşünüyorumDostum işlemci ram ve anakart için bütçen ne kadar? Hepsini değiştirmen gerek.