- Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis sence o kasa nasıl hayriye hanımın attıgıhe sıkıntı yok ama pc yakmak istemiyosan 600w alma
Reis sence o kasa nasıl hayriye hanımın attıgıhe sıkıntı yok ama pc yakmak istemiyosan 600w alma
Ben 600w az geleceğini düşünüyorum bir yere dayanarak değilde ve ya şu sitede böyle yazıyor diye yaklaşsan bir nebze kabul edilebilir de bu şekilde üstemelen arkadaşı yanlış bilgilendirmeye sebep olur.he sıkıntı yok ama pc yakmak istemiyosan 600w alma
Uygun yollu güzel ürün.🔥İndirim - XPG K Mesh Kyber 750W 80+ Gold Rainbow ATX Siyah Kasa Orijinal fiyat: 2,999 TL
https://www.gamegaraj.com/urun/xpg-k-mesh-kyber-750w-80-gold-rainbow-matx-atx-siyah-kasa/ Şöyle bir şey buldum Önceki konularda şunu gördüm bir bakıp araştırın isterseniz Youtubedan tek bir video buldum Atx 3.0 veya pcie 5 destekliydi sanırım ama çok önemliyse bir bakıp araştırın ben suçlu...forum.donanimarsivi.com
Bu kasaya sığar güç kaynağı da işini görür
Psu sorun çıkartırmıBen 600w az geleceğini düşünüyorum bir yere dayanarak değilde ve ya şu sitede böyle yazıyor diye yaklaşsan bir nebze kabul edilebilir de bu şekilde üstemelen arkadaşı yanlış bilgilendirmeye sebep olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uygun yollu güzel ürün.
Sendeki psu sorun çıkarmaz. Bu kasadaki psu da sorun çıkarmaz.Psu sorun çıkartırmı
Güç kaynagı bu ama aldıgım anakart sıgarmı şüpheliyizBu çocuk 600w güç kaynağıyla Ryzen 5700 ile 4070Ti kullanıyor durumunuz yoksa güç kaynağı kaliteliyse ucu ucuna yetebilir
Büyük ihtimalle sığmazGüç kaynagı bu ama aldıgım anakart sıgarmı şüpheliyiz
Kasa Micro ATX destekliyor max boyut olarak, fotoğraftaki anakart ATX yani büyük. Sığmayacaktır. Hava akımı güzel, rainbow fanlar, akrilik yan panel genel özellikleri bunlar. Ben 2-3aydır kullanıyorum problem çıkmadı şu ana kadar ama senin bileşenlerine göre PSU düşük kalmış.Güç kaynagı bu ama aldıgım anakart sıgarmı şüpheliyiz
Sizin attııgınız kasa nasıl acaba alınır mı? psu taşırmı yanma riski filn olurmuBüyük ihtimalle sığmaz
Konudaki yorumları okuyabilirsiniz verimliliği çık yüksek bir güç kaynağı yazana göre durum oSizin attııgınız kasa nasıl acaba alınır mı? psu taşırmı yanma riski filn olurmu
Sizce almalımıyım topladıgım sistem yüksek bi sistem oldu güvene bilirmiyim psu ya kasa uyumlu olr demiKonudaki yorumları okuyabilirsiniz verimliliği çık yüksek bir güç kaynağı yazana göre durum o
Konuyu okdum ama ekran kartı sıgmıyor diyorlar benim 4070 super buna sıgarmıKonudaki yorumları okuyabilirsiniz verimliliği çık yüksek bir güç kaynağı yazana göre durum o
Hangi model senin ekran kartın hem marka hem hangi model olduğu lazımSizce almalımıyım topladıgım sistem yüksek bi sistem oldu güvene bilirmiyim psu ya kasa uyumlu olr demi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konuyu okdum ama ekran kartı sıgmıyor diyorlar benim 4070 super buna sıgarmı
MSI VGA GEFORCE RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X OC RTX4070S 12GB GDDR6X 192B DX12 PCIE 4.0 X16 (3XDP 1XHDMI)Hangi model senin ekran kartın hem marka hem hangi model olduğu lazım
https://www.adata.com/API3/storage/psu/02__XPG_K_KYBER_ATX_2.pdf 34 cm ekran kartı deateği var yazıyor ama