X58'ler arasında en iyiler arasında denebilir.Ga X58 UD5 bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
sanırım doğru kanka
arızası yok dendi kullanılmadığı için elime geçecek hangi işlemciyle güzel performans alabilirimX58'ler arasında en iyiler arasında denebilir.
Arızası yoksa güzel bir soğutucu+işlemci ile çok iyi performans alabilirsiniz.
Bütçe nedir?arızası yok dendi kullanılmadığı için elime geçecek hangi işlemciyle güzel performans alabilirim
8K bütçeye neden böyle bir sistem tercih ediyorsunuz?8k bütçem var sistem toplamaya çalışıyorum bazı parçalar oluşuyor yvaştan
8k ya hazır 1660 sistemler var dostum8k bütçem var sistem toplamaya çalışıyorum bazı parçalar oluşuyor yvaştan
Şöyle bir işlemci alınabilir:8k bütçem var sistem toplamaya çalışıyorum bazı parçalar oluşuyor yvaştan
daha fazla geliştirme yapıp biraz da öğrenmek için aslında8K bütçeye neden böyle bir sistem tercih ediyorsunuz?
takabileceğim en sert işlemci nedirdaha fazla geliştirme yapıp biraz da öğrenmek için a
Şöyle bir işlemci alınabilir:
O bütçeyle anakartı satıp yeni nesil sistem daha mantıklı ama.İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
slında