Hocam zaten usb 2.4ghz alıcısı var. Bluetoothla bağlamaya gerek yokAldığım anakartta bleutooth varmış şimdi baktım.
Hocam zaten usb 2.4ghz alıcısı var. Bluetoothla bağlamaya gerek yokAldığım anakartta bleutooth varmış şimdi baktım.
bataryası var tabii kiAldığım anakartta bleutooth varmış şimdi baktım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladım hocam o zaman sarj falan gerek kalmıyor değil mi?
Anladım hocam bluetooth ile bağlanmaya gerek yokmuş. Alıcı ile usb portuna bağlayınca sarj konusu olmuyor değil mi?Hocam zaten usb 2.4ghz alıcısı var. Bluetoothla bağlamaya gerek yok
Onu nasıl dolduruyoruz hocam pekibataryası var tabii ki
sarja takcaksınız hocamAnladım hocam bluetooth ile bağlanmaya gerek yokmuş. Alıcı ile usb portuna bağlayınca sarj konusu olmuyor değil mi?
Onu nasıl dolduruyoruz hocam peki
Hocam kablosuz olduğu için illaki sarj etmeniz lazım.Anladım hocam bluetooth ile bağlanmaya gerek yokmuş. Alıcı ile usb portuna bağlayınca sarj konusu olmuyor değil mi?
Onu nasıl dolduruyoruz hocam peki
Anladım hocam teşekkür ederim. Nasıl edicem peki?Hocam kablosuz olduğu için illaki sarj etmeniz lazım.
Hocam kusura bakmayın anlayamadım. Klavyeyi mi sarja takıcam ? Bir de sarjının yüzde kaç olduğunu görebiliyor muyum?sarja takcaksınız hocam
Kablosunu takacaksınız o kadar hocamAnladım hocam teşekkür ederim. Nasıl edicem peki?
Hocam kusura bakmayın anlayamadım. Klavyeyi mi sarja takıcam ? Bir de sarjının yüzde kaç olduğunu görebiliyor muyum?
uygulaması var ordan gorebılırsın belkı tamda bılmıyorum ıcınden kablo gelcek ucuna bakın orda zaten portu olur takın kasaya kabloyu klavyeye baglayınAnladım hocam teşekkür ederim. Nasıl edicem peki?
arada fiyat farkı göremedim ikisi de aynı fiyat gümrük vergisiyle birlikte bakıldığı zaman.wıreless degıstırelebılır swıtchler hem arada fiyat farkı
bluetoothta ıhtıyac duymadan baglayabılırsın
hayır 800 850 cıvarına gelıyor vergıyle bozulmamıs olabılır ama bozulursa swıtchı rahat degıstırebılırarada fiyat farkı göremedim ikisi de aynı fiyat gümrük vergisiyle birlikte bakıldığı zaman.
klavyenin kablosuz olması bin bastığı anlamına mı geliyor ?
ayrıca switch değiştirmek zorunda kalan, switch değiştirmek isteyen hiçkimseye denk gelmedim bugüne kadar ben de 6 yıldır aynı klavyeyi kullanıyorum hiçbir şekilde switchle alakalı bir problemim olmadı.
zaten aradaki fıyat ucuz hocamswitchin bozulduğunu ömrümde görmedim neyse tercih meselesi sanırım
Wifisi üzmez değil mi hocam?Bluetooth 5.2 destekleyen gayet kaliteli bir kart, güle güle kullanın. 9.6 GBps hız destekleyen WiFi 6 modülü var. Soğutma kısmında da başarılı. İyi yapmışsınız en az 10 sene yeter.