Yardım Bu anakart iyi midir?

işlemci ryzen 5 7600, kasa oexpert iceman, psu msi mag a650bnl

beyaz renk bir anakarta ihtiyaç var ve bütçe bu civarlarda ne önerirsiniz?
Güzel anakart, alabilirsiniz. Maxsun da var ama ithalatçı garantili olabilir bilgim yok.

Güzel anakart, alabilirsiniz. Maxsun da var ama ithalatçı garantili olabilir bilgim yok.

usta bu bütçede bu iki marka dışında yok mu? ve bu ikisi arasında sen olsan hangisini alırdın? şimdi colorful falan bu piyasada bir tık 3. parti marka gibi kalıyor ya stabilite, güvenilirlik ve yazılım konusu asus gibi msi gibi iyi midir bilmiyorum hiç

usta bu bütçede bu iki marka dışında yok mu? ve bu ikisi arasında sen olsan hangisini alırdın? şimdi colorful falan bu piyasada bir tık 3. parti marka gibi kalıyor ya stabilite, güvenilirlik ve yazılım konusu asus gibi msi gibi iyi midir bilmiyorum hiç
6-7k bütçede beyaz anakartlar için başka alternatif yok. Colorful güzel fiyat performans parçalar üretiyor, kötü bir marka değildir.
Asus msi ürünleri min 8 den başlar. Maxsun da güzel şık ürünler üretiyor ama muhtemelen ithalatçı garantili, arkasında kim var bilmiyoruz. O yüzden temkinli yaklaşmak lazım. Ben ikisi arasında tercihimi Colorful dan tarafa yaparım.

Şuna bakabilirsin turuncu kısımları zevkine uyuyorsa, kağıt üstünde dolu dolu bir anakart ama inceleme vs hiç bakmadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,193
Üyeler
184,747
Son üye
omerkcn
Geri