Neler Yeni

Çözüldü✓ Bu anakart iyi midir ?

Aykandag2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Çağan Aykan Dağ
Selamlar şu an ki anakartımın ram soketlerinden birisi bozulduğu için yeni anakart almayı düşünüyorum işlemcim ryzen 5 5600 X uyumlu mudur ve bu anakartı tavsiye eder misiniz ?

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Selamlar şu an ki anakartımın ram soketlerinden birisi bozulduğu için yeni anakart almayı düşünüyorum işlemcim ryzen 5 5600 X uyumlu mudur ve bu anakartı tavsiye eder misiniz ?

Bunu alırsan çok daha iyi olur, x serisi bir işlemciye overclock yapmazsan yazık olur. Soğutuculu en ucuz modellerden biri buydu, 4 ram slotu ile birlikte süper bence.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,510
İsim
uwu

Sırf Asus tüf diye o kadar para verilmez 0 paraya a620 anakartlar satılıyor ddr5 ortalama bib450 yada b550 alin

Aykandag2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Çağan Aykan Dağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu alırsan çok daha iyi olur, x serisi bir işlemciye overclock yapmazsan yazık olur. Soğutuculu en ucuz modellerden biri buydu, 4 ram slotu ile birlikte süper bence.
alsam dahi nasıl overclock yapacağımı bilmiyorum ki riskli midir ?

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
alsam dahi nasıl overclock yapacağımı bilmiyorum ki riskli midir ?
Kankam o zaman neden x serisi bir işlemci aldın ki? x serisinin en iyi özelliklerinden biri overclock tur. İyi soğutulduğu ve düzgün yapıldığı sürece güvenli bir işlemdir.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,556
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Aykandag2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Çağan Aykan Dağ
yüksek bir model olduğu için aldım sadece
Kankam o zaman neden x serisi bir işlemci aldın ki? x serisinin en iyi özelliklerinden biri overclock tur. İyi soğutulduğu ve düzgün yapıldığı sürece güvenli bir işlemdir.

Aykandag2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Çağan Aykan Dağ
Artık öğrenmiş oldun.
yanmasından korkuyorum bence gerek yok işimi görüyor bu haliylede.Ayrıca kasamın içi küçük olduğundan mükevellit içinde kendisini sadece 1 fanlı sıvı soğutucu soğutuyor

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
yanmasından korkuyorum bence gerek yok işimi görüyor bu haliylede.Ayrıca kasamın içi küçük olduğundan mükevellit içinde kendisini sadece 1 fanlı sıvı soğutucu soğutuyor
Gereksiz korkuyorsun, istersen yapma önemli değil ama bir zararı yok, yanmaz da. Şu ana kadar overclock ile işlemci yakan görmedim.

Aykandag2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Çağan Aykan Dağ
Gereksiz korkuyorsun, istersen yapma önemli değil ama bir zararı yok, yanmaz da. Şu ana kadar overclock ile işlemci yakan görmedim.
Yeterince soğutabileceğimi düşünmüyorum sadece ama konumuz bu değil sadece kendime uygun bir anakart arıyorum ilerleyen zamanlarda bu dediğini düşüneceğim teşekkürler anakart önerin için :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,588
Üyeler
164,530
Son üye
furkan özz
Top Bottom