Çözüldü✓ Bu anakart iyi midir ?

Reaksiyon skoru
18
Selamlar şu an ki anakartımın ram soketlerinden birisi bozulduğu için yeni anakart almayı düşünüyorum işlemcim ryzen 5 5600 X uyumlu mudur ve bu anakartı tavsiye eder misiniz ?

Selamlar şu an ki anakartımın ram soketlerinden birisi bozulduğu için yeni anakart almayı düşünüyorum işlemcim ryzen 5 5600 X uyumlu mudur ve bu anakartı tavsiye eder misiniz ?

Bunu alırsan çok daha iyi olur, x serisi bir işlemciye overclock yapmazsan yazık olur. Soğutuculu en ucuz modellerden biri buydu, 4 ram slotu ile birlikte süper bence.

Sırf Asus tüf diye o kadar para verilmez 0 paraya a620 anakartlar satılıyor ddr5 ortalama bib450 yada b550 alin

Bunu alırsan çok daha iyi olur, x serisi bir işlemciye overclock yapmazsan yazık olur. Soğutuculu en ucuz modellerden biri buydu, 4 ram slotu ile birlikte süper bence.
alsam dahi nasıl overclock yapacağımı bilmiyorum ki riskli midir ?

alsam dahi nasıl overclock yapacağımı bilmiyorum ki riskli midir ?
Kankam o zaman neden x serisi bir işlemci aldın ki? x serisinin en iyi özelliklerinden biri overclock tur. İyi soğutulduğu ve düzgün yapıldığı sürece güvenli bir işlemdir.

yüksek bir model olduğu için aldım sadece
Kankam o zaman neden x serisi bir işlemci aldın ki? x serisinin en iyi özelliklerinden biri overclock tur. İyi soğutulduğu ve düzgün yapıldığı sürece güvenli bir işlemdir.

yanmasından korkuyorum bence gerek yok işimi görüyor bu haliylede.Ayrıca kasamın içi küçük olduğundan mükevellit içinde kendisini sadece 1 fanlı sıvı soğutucu soğutuyor
Gereksiz korkuyorsun, istersen yapma önemli değil ama bir zararı yok, yanmaz da. Şu ana kadar overclock ile işlemci yakan görmedim.

Gereksiz korkuyorsun, istersen yapma önemli değil ama bir zararı yok, yanmaz da. Şu ana kadar overclock ile işlemci yakan görmedim.
Yeterince soğutabileceğimi düşünmüyorum sadece ama konumuz bu değil sadece kendime uygun bir anakart arıyorum ilerleyen zamanlarda bu dediğini düşüneceğim teşekkürler anakart önerin için :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,917
Üyeler
189,347
Son üye
kakashixg
Geri