Neler Yeni

Bu anakarta aynı ssd'den takabilir miyim

Abiler anakartim bu 500gb ssd işaretledigim yere takılı aynı ssd den yeşil renkle isretledgim yere takabilirmiyim
Screenshot_20221209_011303.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Abiler anakartim bu 500gb ssd işaretledigim yere takılı aynı ssd den yeşil renkle isretledgim yere takabilirmiyim
Screenshot_20221209_011303.jpg
Su anki ssd kırmız olan yere takılı

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,570
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Takabilirsin. Fakat daha düzgün bir Türkçe kullanın lütfen 3. okuyuşumda anca anlayabildim.

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
yeşil işaretlediğin yerdeki kapakcığı vida ile söküp çıkartarak o kısıma m2 ssd takabilirsin daha sonra vida ile ssd’ yi sabitleyip kapakcığı tekrar monte edeceksin.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
takılır yüksek ıhıtmal 2 sata portu daha iptal olur
bazılarında da üst kısım 4.0 alt kısım 3.0 oluyor anakart sitesinden bir bak

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet,önce tornavidayla söküp sogutucuyu kaldırıp m2 SSD yi montajlayip tekrar soğutucuyu vidalaman gerek ve bitti
Soglasin cevap için peki takılı ssd 1700 okuma 1600 yazma değerinde alacağım ssd daha yüksek okuma değerine sahip olacak dediğin yere takarsam sistem hangisinin değerini tanıyacak

alperennN

80+ Silver
Soglasin cevap için peki takılı ssd 1700 okuma 1600 yazma değerinde alacağım ssd daha yüksek okuma değerine sahip olacak dediğin yere takarsam sistem hangisinin değerini tanıyacak
Sistemi(windowsu) birinden baslatman lazm
Bende bir HDD bir de SSD var sistemi ssd den baslatip HDD ye de oyunları kuruyorum

Okuma yazma hızında kafanda soru işareti kalmasın sallıyorum benim SSD 500mb yazarken HDD 200 MB yazıyor alakası yok onla çalışır yane ramde sıkıntı çıkabilir birisi 2666 birisi 3200 birisi anakart desteklerse 3600 olursa vesaire vesaire

Takabilirsin. Fakat daha düzgün bir Türkçe kullanın lütfen 3. okuyuşumda anca anlayabildim.
Yeşili yazmış pembeyi de yazsaymis taklaya gelmezmisiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende bir HDD bir de SSD var sistemi ssd den baslatip HDD ye de oyunları kuruyorum

Okuma yazma hızında kafanda soru işareti kalmasın sallıyorum benim SSD 500mb yazarken HDD 200 MB yazıyor alakası yok onla çalışır yane ramde sıkıntı çıkabilir birisi 2666 birisi 3200 birisi anakart desteklerse 3600 olursa vesaire vesaire

Kral ben anlamıyorum fazla siz işi biliyorsunuz diye yeşile girmedim

Top Bottom