Çok özür dilerim. Bir sağlık problemim var moralimi bozuyor. Kafam dalgın kusura bakma yeniden foto çekip atıyorum. Fan dislerini
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntületeknik servise fanları kontrol edemediğimi söylemiştim bana böyle bir yazı gönderdiler kasa ile birlikte
Hadi ordan beni sen sinir ettin zaten (!)Kardeşim sen de tripli cevap vereceğine cevap verme insanlar da senin burda tripli cevaplarına katlanmak zorunda değil. Ne senin canın sıkılsın nede onların canı sıkılsın boşa strese girmenin alemi yok
Yaparız bakarız diyorsun 2 link atıyoruz ağlıyorsun madem bakmıcaksın ne buluruz diyorsun (!) Bana FB grubundan kart bulacaksın ben anlamam agaBunu anakarta takacaksınız.
Telefona DC indirirseniz daha net yardımcı olabilirim.
Hadi ordan beni sen sinir ettin zaten (!)
Facebook grubuna girmeden zor bulunur kart.Yaparız bakarız diyorsun 2 link atıyoruz ağlıyorsun madem bakmıcaksın ne buluruz diyorsun (!) Bana FB grubundan kart bulacaksın ben anlamam aga
Hangi şehir?Facebook grubuna girmeden zor bulunur kart.
ANAKART YOKTUR LO BAK KASA İÇİ BOŞ sen anakart tavsiyesi ver. Kesin kararımı vereyim. Fanları kontrol edebileceğim işlemci ve ekran kartının uyumlu çalışacağı B550 anakartAlıntıyı görüntüle
Bunu anakarta takacaksınız.
Telefona DC indirirseniz daha net yardımcı olabilirim.
Hadi ordan beni sen sinir ettin zaten (!)
O attığın karttan bende var Asus prime b550m-k gayet memnunum ama fiyat konusunu bilmem ben hazır sistemde aldığım için çok ucuza geldi banaANAKART YOKTUR LO BAK KASA İÇİ BOŞ sen anakart tavsiyesi ver. Kesin kararımı vereyim. Fanları kontrol edebileceğim işlemci ve ekran kartının uyumlu çalışacağı B550 anakart
Yav adamları anlamıyorum hesap 1 aydan eski değil diye beni almıyorlar hayatımda ilk defa bir make satılan yere yeni ğye almadıklarını görüyorum. Şehir Sakarya bu arada ama İstanbul İzmit Düzce falan da olur alırım veya aldırırımFacebook grubuna girmeden zor bulunur kart.
Hangi şehir?
Ben mesela 2 tane m2 SSD takacağım için b550 kart aldım ihtiyaçlarına göre bak. Şimdi ben de ekran kartı bakıyorum temiz AMD veya Nvidia kart arıyorumKarar vericem inşallah
Arka kablolamada bi sıkıntı var.ANAKART YOKTUR LO BAK KASA İÇİ BOŞ sen anakart tavsiyesi ver. Kesin kararımı vereyim. Fanları kontrol edebileceğim işlemci ve ekran kartının uyumlu çalışacağı B550 anakart
Satıcı ile görüştüm rev 1.4 versiyonu elimizde var dedi. En iyisi bunu alayım. Argb RGB portlar lazım olacak ilerdeArka kablolamada bi sıkıntı var.
2100 liralık gigabyte b550m k yı alabilirsiniz.
İçinize sinmediyse bunu alabilirsiniz.
Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.391,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Arka kablolamada ne gibi sıkıntı var acaba ?Arka kablolamada bi sıkıntı var.
2100 liralık gigabyte b550m k yı alabilirsiniz.
İçinize sinmediyse bunu alabilirsiniz.
Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.391,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bi arkadaşa 2 hafta önce RTX 3090 SUPRİMX aldık 14500 e 7 ay mining görmüş.Yav adamları anlamıyorum hesap 1 aydan eski değil diye beni almıyorlar hayatımda ilk defa bir make satılan yere yeni ğye almadıklarını görüyorum. Şehir Sakarya bu arada ama İstanbul İzmit Düzce falan da olur alırım veya aldırırım
Ben mesela 2 tane m2 SSD takacağım için b550 kart aldım ihtiyaçlarına göre bak. Şimdi ben de ekran kartı bakıyorum temiz AMD veya Nvidia kart arıyorum
Aynen ARGB var 1.4 olması çok daha iyi.Satıcı ile görüştüm rev 1.4 versiyonu elimizde var dedi. En iyisi bunu alayım. Argb RGB portlar lazım olacak ilerde
Fan bağlantıları düzgün değil anlaşılan.Satıcı ile görüştüm rev 1.4 versiyonu elimizde var dedi. En iyisi bunu alayım. Argb RGB portlar lazım olacak ilerde
Arka kablolamada ne gibi sıkıntı var acaba ?
Gigabaytenin rev 1.4 versiyonunu aldım kardeşim artık hayırlısı olsunBi arkadaşa 2 hafta önce RTX 3090 SUPRİMX aldık 14500 e 7 ay mining görmüş.
Kart tertemizdi testleri falan da çok iyiydi. Kullanıyor sorunsuz.
Size de güzel bir kart alırız.
Aynen ARGB var 1.4 olması çok daha iyi.
Fan bağlantıları düzgün değil anlaşılan.
Anakart gelsin beraber yapalım.Gigabaytenin rev 1.4 versiyonunu aldım kardeşim artık hayırlısı olsun
Fan bağlantılarının nasıl olması gerekiyor yardımcı olursan çok sevinirim