Ek olarak ben bu ürünü alacağım ama diğer parçaları toplamam uzun sürebilir üründe sorun olmadığını nasıl anlayacağım yada sorun olduğu zaman iade felan edebilirmiyim bilgin varmı acabaAl İyi Fiyat
dostun 00.00 a kadar 250 tl ve üstü alışverişlere 25 tl indirim var şuan sepete etklersen görebilirsinBende niye halen 513 gösteriyor adamına göre muamele mi ckcmmf
Ek olarak ben bu ürünü alacağım ama diğer parçaları toplamam uzun sürebilir üründe sorun olmadığını nasıl anlayacağım yada sorun olduğu zaman iade felan edebilirmiyim bilgin varmı acaba
He anladım kanka. Diğer soruna gelecek olursak anakartı güvendiğin yerden al sorun olmasın. Deneme şansın olmayacak dediğin gibi. Biraz sürecek yani. Yazdığın anakart uygun ve çok gidiyor almanı tavsiye ederim 7 bine kadar olan sistemler içindostun 00.00 a kadar 250 TL ve üstü alışverişlere 25 TL indirim var şuan sepete etklersen görebilirsin
satıcı direk hepsiburada ama olurda sorunlu bir ürün gelirse ve kontrolü geç yapıldığında geri ürünü iade almazlar herhalde çok ikilemde kaldım yardımın için teşekkür ederimHe anladım kanka. Diğer soruna gelecek olursak anakartı güvendiğin yerden al sorun olmasın. Deneme şansın olmayacak dediğin gibi. Biraz sürecek yani. Yazdığın anakart uygun ve çok gidiyor almanı tavsiye ederim 7 bine kadar olan sistemler için