ygtcntpl
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 774
Satıcılar bazen 2133 mhZ yazabiliyorlar ama aslında 3600mhZ.Alıntıyı görüntülemerhaba arkadaşlar bu anakartı almıştım en son ancak ram frekansı konusunda kafam karışmaya başladı ben şimdi buna max 3200 mhz ram mı takabilirim? 3000mhz alıp 3600 e oc yapsam oluyor mu? Bilgisizliğime verin. Ciddi anlamda bilgisi olanlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim iyi akşamlar.
Ürünün açıklamasında belirtirler zaten geneldeBir anakartın max nereye kadar desteklediğini nasıl anlayabilirim
(reis sen yanlış anlama ama) Bir mesajının en iyi cevap seçilmesi bu kadar kolaysa benim şimdiye kadar niye hiç olmadı3600MHz'e kadar destekliyor.
Özellikle cevabı ilk yazman önemli(reis sen yanlış anlama ama) Bir mesajının en iyi cevap seçilmesi bu kadar kolaysa benim şimdiye kadar niye hiç olmadı![]()
Önemli bir şey değil ki en iyi seçilsen ne olur seçilmesen ?(reis sen yanlış anlama ama) Bir mesajının en iyi cevap seçilmesi bu kadar kolaysa benim şimdiye kadar niye hiç olmadı![]()
Çok teşekkürler zaten bilgisayarı tam dizene kadar beni sık sık göreceksiniz gibi abiÜrünün açıklamasında belirtirler zaten genelde
Ayrıca bizede sorabilirsin emin değilsen
3600 MHZ desteği var.Alıntıyı görüntülemerhaba arkadaşlar bu anakartı almıştım en son ancak ram frekansı konusunda kafam karışmaya başladı ben şimdi buna max 3200 mhz ram mı takabilirim? 3000mhz alıp 3600 e oc yapsam oluyor mu? Bilgisizliğime verin. Ciddi anlamda bilgisi olanlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim iyi akşamlar.