Knispel
80+ Bronze
MSI abiii olur mu öyle şey(!)Bıostar tabii ki, B450 çipset ne diye öneriyorsunuz sırf marka diye?
MSI abiii olur mu öyle şey(!)Bıostar tabii ki, B450 çipset ne diye öneriyorsunuz sırf marka diye?
B550MH Anakart Modeli Olarak daha iyi , marka olarak soruyorsan msi daha iyi , B550MH Almanızı öneririm.
Ben marka olarak MSI daha iyi diye söylemiştim ama zekasız arkadaşlar beni şikayet etmiş böyle uygulamanın da sitenin de...MSI diyen arkadaşlar neye göre diyor gerçekten anlamadım detaylandırırsa hem konu sahibi için hem benim için iyi olur.
Biostar çok eskiden beri anakart üreticisi bir marka. Kötü yorumlar neredeyse her markada var zaten fakat tanıdıklarımda biostar kullanıp memnun olmayan görmedim.
Ayrıyeten Biostar attığınız MSI modelinden özellik bakımından daha iyi.
Hocam neyin tribine giriyorsunuz siz ya? Şaka mısın? Adam 2 tane model atmış ve sen yukarıda marka olarak belirtmemişsin direkt MSI daha iyi demişsin ki zaten bu da yanlış. Neye göre MSI daha iyi? Yani neresinden tutarsan tut her türlü haksız durumdasın. Üstüne bir de siteye suç atıyorsun ne alaka?Ben marka olarak MSI daha iyi diye söylemiştim ama zekasız arkadaşlar beni şikayet etmiş böyle uygulamanın da sitenin de...
Herşeyin en iyisini siz biliyonuz tamamHocam neyin tribine giriyorsunuz siz ya? Şaka mısın? Adam 2 tane model atmış ve sen yukarıda marka olarak belirtmemişsin direkt MSI daha iyi demişsin ki zaten bu da yanlış. Neye göre MSI daha iyi? Yani neresinden tutarsan tut her türlü haksız durumdasın. Üstüne bir de siteye suç atıyorsun ne alaka?
Yok kardeşim biostar daha iyi öyle deme sonra alınıyor arkadaşlarTartışmasız MSI tabi
Yav biostar duyarı bile yeniyorsa Allah akıl fikir versin bu milleteYok kardeşim biostar daha iyi öyle deme sonra alınıyor arkadaşlar
Biostarin kartlari güzeldir endisen olmasin ayrica b550 chipset b450den iyi haliyle
Yav biostar duyarı bile yeniyorsa Allah akıl fikir versin bu millete
Biostarı neden boşuna savunayım bana para mı verdiler sanki ne saçmalıyorsun arkadaş? Yukarıda yazdıklarımı okumuyor musun? Bariz bir şekilde 2 modelin arasından iyi olan biostar. MSI'dan para mı aldın bu kadar savunuyorsun?Mesaj otomatik birleştirildi:
Allah akıl fikir versin biostar duyarcilarina ve su admine
Yok kardeşim biostar daha iyi öyle deme sonra alınıyor arkadaşlar
Bilginiz yoksa fikrinizde olmasın lütfen boşuna konuyu meşgul etmeyin.Tartışmasız MSI tabi