Neler Yeni

Bu Anakartlardan Hangisi daha iyi biostar markasına hakim değilim

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,206
İsim
Necati

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
703
İsim
Eren
şu siteden yola çıkmıştım da
MSI B450M Mortar Max değilmiş diğer anakart
B550MH daha mantıklı oluyor

Mert0603

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mert
MSI diyen arkadaşlar neye göre diyor gerçekten anlamadım detaylandırırsa hem konu sahibi için hem benim için iyi olur.
Biostar çok eskiden beri anakart üreticisi bir marka. Kötü yorumlar neredeyse her markada var zaten fakat tanıdıklarımda biostar kullanıp memnun olmayan görmedim.
Ayrıyeten Biostar attığınız MSI modelinden özellik bakımından daha iyi.
Ben marka olarak MSI daha iyi diye söylemiştim ama zekasız arkadaşlar beni şikayet etmiş böyle uygulamanın da sitenin de...

Knispel

80+ Bronze
Ben marka olarak MSI daha iyi diye söylemiştim ama zekasız arkadaşlar beni şikayet etmiş böyle uygulamanın da sitenin de...
Hocam neyin tribine giriyorsunuz siz ya? Şaka mısın? Adam 2 tane model atmış ve sen yukarıda marka olarak belirtmemişsin direkt MSI daha iyi demişsin ki zaten bu da yanlış. Neye göre MSI daha iyi? Yani neresinden tutarsan tut her türlü haksız durumdasın. Üstüne bir de siteye suç atıyorsun ne alaka?

Mert0603

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mert
Hocam neyin tribine giriyorsunuz siz ya? Şaka mısın? Adam 2 tane model atmış ve sen yukarıda marka olarak belirtmemişsin direkt MSI daha iyi demişsin ki zaten bu da yanlış. Neye göre MSI daha iyi? Yani neresinden tutarsan tut her türlü haksız durumdasın. Üstüne bir de siteye suç atıyorsun ne alaka?
Herşeyin en iyisini siz biliyonuz tamam 😂

Existentia

80+ Silver
Yanlış Bilgilendirme
Tartışmasız MSI tabi

Knispel

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

Allah akıl fikir versin biostar duyarcilarina ve su admine
Biostarı neden boşuna savunayım bana para mı verdiler sanki ne saçmalıyorsun arkadaş? Yukarıda yazdıklarımı okumuyor musun? Bariz bir şekilde 2 modelin arasından iyi olan biostar. MSI'dan para mı aldın bu kadar savunuyorsun?

Ukhai

80+ Bronze
Top Bottom