- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler hocamOc yapmayıp standart bir şekilde kullanacaksan a520de yeterli.
Teşekkürler hocamOc yapmayıp standart bir şekilde kullanacaksan a520de yeterli.
Hangi sistemi aldınız hocam ? Hayırlı olsun bu arada sizde benim gibi aldıktan sonra fark ettiniz galiba anakartıHocam zaten sipariş ettim PC yi iş işten geçti ama anakart fps etkilemüyomuşki ztn
+1 ama soğutma ve tip olarak güzeldi ben ona pişman oldum birazOc yapmayıp standart bir şekilde kullanacaksan a520de yeterli.
Blade 5600 hocam sistemi alırken anakartı yükseltip alıcaktkım ama benim kuzen b550 gereksiz sace RGB si var dediHangi sistemi aldınız hocam ? Hayırlı olsun bu arada sizde benim gibi aldıktan sonra fark ettiniz galiba anakartı
Bende aynısını aldım hocam , pazartesi gelicek bekliyorum halen .Blade 5600 hocam sistemi alırken anakartı yükseltip alıcaktkım ama benim kuzen b550 gereksiz sace RGB si var dedi
Hocam zaten o anakartıda taksak fps yükselmezdi doğrumuBende aynısını aldım hocam , pazartesi gelicek bekliyorum halen .
Ben biraz baktım arada 1200 TL vardı param da vardı ama dedim bunu koyduklarına göre yeterli olur diye aldım ama sonra biraz araştırdım konu vs açtım pişman oldum üzüldüm daha doğrusu ama sağlık olsun aldık artık yapcak bir şey yok zaten oc felan yapmıcaktım
Evet hocam doğruHocam zaten o anakartıda taksak fps yükselmezdi doğrumu
Bütçe meselesi hocam tabi. Ekstra para yoksa cepte aradaki farka bir çok farklı ekipman da alınabilir.Hangi sistemi aldınız hocam ? Hayırlı olsun bu arada sizde benim gibi aldıktan sonra fark ettiniz galiba anakartı
Mesaj otomatik birleştirildi:
+1 ama soğutma ve tip olarak güzeldi ben ona pişman oldum biraz