Neler Yeni

Bu ANC'li kulaklıklar ne müthiş bir şeymiş yaw

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
Benim şuanki kullandığım liberty 3 pro ile Airpods pro 2'yi kıyaslamıştım. Netlik bakımından Hemen hemen eşitler fakat Basslar ve Midler bakımından Liberty bir tık daha önde. Tizler ikisinde de var. Ama ANC si Airpods 2 nin inanılmaz iyi. Çok iyi engelliyor. Neredeyse yüzde 90'a kadar engelliyor. Müzik seviyesini yüzde 10'a alınca bile sesleri hiç duymuyorsun. tabi kapalı alanda denedim. Trende vs denemedim. Sony'nin 2 sene önce almanyada satılan Kulak üstü olan modelini stajerim getirmişti iş yerine. Konuşmayı geçtim Önümdeki masaya yumruğumu vuruyordum onun titreşimi bile kulağıma gelmiyordu. İlk kez bu kadar işini iyi yapan kulaklık deneyimlemiştim. Çok garip bir teknoloji.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Anker R50i ile QCY T13 ANC arasında kalmıstım, qcy aldım geçtim indirim falan vardı.
Abi, müzik kapalı olmasına rağmen ANC'yi açıp kulağıma takınca sanki inşaat kulaklığı takmışım gibi bir sessizlik sağlıyor.
Odamda oturuyorum, çamaşır makınesının sesi kulagıma geliyor. Müzik falan yok bakın, kulaklığı kulağıma takınca haliyle azalıyor.
ANC'yi açınca neredeyse sıfırlanıyor bütün ses. Hani müzik dinlerken falan dışardaki sesi kesse anlayacağım müziksiz bu nasıl bir teknolojidir valla anlayamadım.
Müthiş bir şeymiş bu.
Link atar mısın aldığın kulaklığı

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,103
İsim
Abdullah Aydoğdu
Uçan arabalar çıksa bu kadar şaşırmam valla
Mesaj otomatik birleştirildi:

Link atar mısın aldığın kulaklığı

N11'den al bence indirim kodu falan uygularsın her gün kod veriyor n11 zaten

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Uçan arabalar çıksa bu kadar şaşırmam valla
Mesaj otomatik birleştirildi:

N11'den al bence indirim kodu falan uygularsın her gün kod veriyor n11 zaten
Teşekkür ederim. Siyahi alıyorum.
Aldım 622 tl

BabaVoss7

80+ Silver
Bunun bir tık üstü Cyberpunk implantları
Cidden öyle bu arada. Sesi zaten baya bayağı kesiyor artık. Duyduklarımızda kulak etrafındaki kemikten etten vs titreşimler işte. Onada el atsalar tam olur 😂

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
971
İsim
Asil
Hocam bende t18 ile t13anc arasında kalmıştım hem kutu tasarımı falan daha çok hoşuma gittiği için hemde bass ve tizleri daha dengeli siye almıştım ancak şuan acaba t13 anc mi alsaydım dedirtti.

Ghostx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mustafa
Anker R50i ile QCY T13 ANC arasında kalmıstım, qcy aldım geçtim indirim falan vardı.
Abi, müzik kapalı olmasına rağmen ANC'yi açıp kulağıma takınca sanki inşaat kulaklığı takmışım gibi bir sessizlik sağlıyor.
Odamda oturuyorum, çamaşır makınesının sesi kulagıma geliyor. Müzik falan yok bakın, kulaklığı kulağıma takınca haliyle azalıyor.
ANC'yi açınca neredeyse sıfırlanıyor bütün ses. Hani müzik dinlerken falan dışardaki sesi kesse anlayacağım müziksiz bu nasıl bir teknolojidir valla anlayamadım.
Müthiş bir şeymiş bu.
T13 ANC aldım geçen hafta, bu ANC muhabbeti nasıl açılıp kapatılıyor benim bildiğim sürekli açık

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
N11 den aldığımi iptal ettim. A101 den 480 TL'ye sipariş verdim.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar

O zaman siz bir de buna bakın sırf anc si için bu kulaklık hayalim
.

bu da iyi olmuş diyorlardı
Tabi sizin aldığınızda aralarında çook fiyat farkı var ama gelişmiş hallerinden de haberiniz olsun istedim

Son düzenleme:
Top Bottom